Lejtőnek lefele érdemes kivenni sebességből az autót, hogy kevesebbet fogyasszon?
nem szabad kivenni üresbe.
pl valami műszaki hiba miatt a motor leáll. Se fék, se kormány. míg sebességben ezt az autó nem igazán teszi meg.
3-mas vagyok.Nem is értem a válaszolók egy részét.
Minek válaszol valaki,ha nem ért hozzá?
Ilyeneket írnak,hogy:
"Relative annyit nem sporolsz ezzel, amx ha valami kegyetlen dombos heylen élsz"
100%-ban 0 a fogyasztás.
8-asnak foggalma nincs az autó működéséről..
Mesélj nekem,miért fogyaszt motorféknél az autó?
Mert apád haverja aztmondta?:D egy olyan ember aki szétégette a féktárcsát+üresben ment,arról el tudja bárki képzelni,hogy tisztában van a motor működésével?
Nem mellesleg ezt kb az 5. KRESZ órán kifejtik,miért ne gurulj üresben,hogy használd a motorféket.
Már a tököm tele van vele,hogy mindenhol ezt hallom,hogy üresben nem fogyaszt a kocsi.... Akkor mesélje már el valaki az elméletét,hogy akkor mégis mi a jó anyámtól működik a motor,ha üzemanyag nem kell?
Nem tudom,hogy ez mikor és kinek az okos buksijából pattant ki,de akkor ajánlom,hogy mindenki lejtmenetben rakja RÜKVERCBE az autót,mert képzeljétek akkor nem hogy nem fogy a benzint,hanem visszatöltődik!
2 éve nem tankolok próbáljátok ki!:D
Szerintem akuben felmerül ez a kérdés, inkább járjon KKV-val, és ne veszélyeztessen minket...
Adaléknak még egy érv: automata váltós autóm van. Ha valami oknál fogva biztonságosabb, jobb vagy indokoltabb lenne a fékezés, az "üres" fokozat vagy bárni más, akkor miért van az autókban "lejtmenet" üzemmód??? Itt is váltó fogja az autót, nem pedig a fék... Mondjuk a kettő kiegyensúlyozott kombinációja, de akkor sem csak a fék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!