Egy 1.6-os 107 lovas Scénicnek jónak nevezhető a 7.5 literes vegyes fogyasztás?
Figyelt kérdés
-benzines2016. máj. 8. 12:26
1/5 anonim válasza:
Benzinesnel szerintem nagyon korrekt.
2/5 anonim válasza:
Én egy ugyanilyen motorú Megane-nal nem tudom megcsinálni. Úgyhogy szerintem is nagyon jó.
3/5 anonim válasza:
A Scenic-nek szinte tökéletes ekkora fogyasztás!
#2: Akkor vagy nehéz a jobb lábad, vagy csak városban közlekedsz, vagy valami gond van. Az 1.6 16V Megane-om átlaga 6,4-6,5 volt, a mostani Break átlaga 6,7-6,8 (fed. comp. szerint) de ez 200 kg-mal nehezebb.
4/5 anonim válasza:
Városban fedélzeti alapján 9.X, ami beletankolt literek alapján inkább 10. Autópályán 7.X felett, és bár országúton ritkán járok, 6.5 alatt ott sincs, mivel ez a vacak 100-nál is 3000 felett forog. Ezekből a vegyes átlag 7.5-nál biztos több. Persze lehet, hogy én vezetem rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!