Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az miért van hogy amióta...

Az miért van hogy amióta feltettem a nyári kerekeket azóta minden második ember "megbámúl" az autójából, utcán?

Figyelt kérdés

Prémium autóról van szó de lehet belőlük napközben is látni.

Az eredeti kerék méret 18 coll ,ami rajta van az 20.

Amit még mondanék hogy kb 4-5 cm -rel kíjebb áll a kasztniból. Mostanság vettem észre hogy mint mondtam sokan megnézik, eddig nem nagyon figyeltem meg pedig már fent van kb 1 hónapja. Még annyi hogy a felnik Króm színűek ebből kifolyólag pedig nagyon fényesek.

2016. máj. 7. 16:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem se szép a túl nagy felni az autón , és igen nem is szabályos ami már túl lóg .. Szerintem azértcnézik ,mert keveset látni,de sztem 10 emberből 9 nek nem tetszik viszont az a 9 is megnézi :)
2016. máj. 7. 18:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm s válszokat a rendőr még nem szólt semmit. Mellesleg egy 2008 as C6 ról van szó..
2016. máj. 7. 18:37
 13/16 Tomcatters ***** válasza:
62%
Hat ez az... nekem szemely szerint az s balna mercin is nagy(csúnya) a 20" felni.. c re max en 17" tennék :) gyari 18" se hagynám rajta :) Ez csak az en velemenyem :)
2016. máj. 7. 18:48
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
8 éves audi mióta nagy szám?:D
2016. máj. 7. 21:53
 15/16 veterán vas ***** válasza:
55%

Ma sem éltünk hiába!

Pl. megtudtuk, hogy a Króm színű felnik nagyon fényesek. :) Na persze főleg azok, amik a Te prémium autódon feszítenek.

Különben a megbámúl, jó lesz az rövid "u"-val is, azaz, megbámul, aztán a kijebbhez tegyél még egy "j"betűt, mert kijjebb a szabályos alak.

Röviden: arcozás helyett inkább a nyelvtankönyvet forgatnád....

2016. máj. 7. 22:59
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Itt most nem nyelvtankönyv kell hanem csodálkozás, tudod ajudija van, húha. Milyen kár hogy rajta kívűl kismillió másnak is ma nem hiszik hogy attól többek.
2016. máj. 8. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!