Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lehet, h feltettem egy hasonló...

LuffyAce kérdése:

Lehet, h feltettem egy hasonló kérdést de tudtok olyan animét ami hasonló One Puch Man-hez arra értem, h legyen benne szuper képességű ember/emberek!?

Figyelt kérdés

#hasonló #One Punch Man #one Puch man-hez hasonló
2015. dec. 27. 02:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Haver, ha neked ez a One Punch Man, akkor eleve nem értetted. A OPM egy zsáner paródia, pont az ilyen hosszú ideig futó "szuperképességes" cuccokról. Ha az alapanyag kell, nem a kritika, akkor nézzéo One Piece-t, Dragon Ball Z-t, Narutot és a többi hasonlót.
2015. dec. 27. 10:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen tudom h ez csak ilyen vicces paródia,de csak ez a képpeség dolog nagyon tetszik!!

Amiket mondtál megnéztem/nézem de kösszi!

Tudtok valami mást?

2015. dec. 27. 11:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ha AnimeAddicts oldalán rákeresel úgy az ismertetőkre, hogy a "slice of life"-ot és az ehhez hasonló műfajokat/témákat kiveszed, elmondom neked, hogy az összes ilyen lesz. Most így hirtelen:

Akame ga Kill!

Ao no Exorcist

Bleach

Naruto + Shippuuden

Guilty Crown

Hataraku Maou-sama!

Kaze no Stigma

Mahouka Koukou no Rettousei

Hagure Yuusha no Estetica - Ha neked olyan kell, hogy a főhős könnyű szerrel mindenkit legyőz, akkor ez hasonlít rá a legjobban

Noragami + Aragoto

Nurarihyon no Mago + 2

Owari no Seraph + 2

Shakugan no Shana + Nem tudom hány rész

Shingeki no Kyojin

Sword Art Online + GGO

Tokyo Ghoul + 2

Trinity Seven

Meg még van egy csomó, hírtelen ennyi ment fejből

Ha viszont az ilyesfajta paródia kell, amit a OPM csinált, akkor nagyon szerintem nem is lehet találni, vagy legalábbis nem tudok róla.

2015. dec. 27. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!