6 sebességes váltó?
Figyelt kérdés
Nos van egy Peugeot 406-os autóm 1.8-as 16 szelepes benzin motorral 110LE-vel. ha 5. sebességben 100-al megyek akkor 2700-3000 körül forog a motor,az lenne a kérdésem lehetséges lenne egy egy 6.-ik sebesség? lenne neki értelme?Fogyasztás jobb lenne?
Válaszokat előre is köszönöm
2016. máj. 6. 19:23
2/7 A kérdező kommentje:
nem húz már annyira 5.-ben csak mondjuk ha hosszabb távra megyek nagyon hangos így és mivel ugye pörög többet fogyaszt (gondolom én) ezért is kérdeztem hogy van-e értelme meg hogy lehetséges -e
2016. máj. 6. 19:45
3/7 anonim válasza:
Ertelme nincsen, hiszen csak lejton tudnad hasznalni. Amint vizszintesbe erne az auto, a sebessegtartashoz vissza kellene tenni 5.-be.
(Vagy tovig nyomod 6.-ban, igy halkabb de 2x annyit fogyaszt.)
4/7 anonim válasza:
Ha még meg is oldanád egy más tipusu váltova többe lenne mint maga az autó.
5/7 anonim válasza:
Ha a 6 sebességes váltót utolsó fokozata hosszabb, mint a mostani, akkor baromi erőtlen lenne az autód 6-ban.
Ha ugyanolyan az áttétel, akkor meg nem nyertél semmit, csak többet kell váltanod.
Vannak esetek, amikor előnyös lehet egy váltócsere, ez nem annak tűnik.
6/7 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a tanácsokat,megfogadtam :)
2016. máj. 6. 22:31
7/7 anonim válasza:
Ilyen autóba semmi értelme, kinyírnád vele a motort, csak erőlködne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!