Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S51N 4 sebességes...

Simson S51N 4 sebességes váltó hiba. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Van egy Simom, de nem tudom beallitani a 4 sebesseges valtot. Mar a blokkon azt a csavart 5szor korbetekertem minden irnanyba, negyed fordulatonkent mindig visszaraktam kiprobaltam, es addig eljutottam, hogy van ures, 2,3,4, de az 1-est uresnek erzekeli, tehat ha lerakom a legalso rovatkaba, ugyanugy forog a kerek mint az uresbe. Valami otletetek van mi lehet az oka? Ja meg a masik, ugye ha leveszem a gyujtas oldali deknit, akkor abban a lyukban egy megadott erteknek kell lennie az 1-esbe( most nem emlekszem). Es ha oda bedugtam valamit, es alligattam a csavart nem valtozott a tavolsag. Mar megorulok tole! Valaki tudja mi vagy mik lehetenek a gondok? Elore is koszi!

2015. szept. 6. 16:36
 1/2 anonim ***** válasza:

megmondom én neked mi a probléma, a kotványfos utángyártott hulladék váltódob, amin rossz helyen vannak a reteszek, ami a kritikán aluli minőségnek köszönhető, ezért nem tudod beállítani...

nekem is ez volt, vagy 4-es vagy 1-es nem volt normálisan, de volt olyan is, hogy minden egyes fokozat között találtam ürest...

2015. szept. 6. 18:30
 2/2 anonim ***** válasza:

"...de volt olyan is, hogy minden egyes fokozat között találtam ürest..."

Mert minden egyes fokozat között találni ürest!!!

Bravó! Feltaláltad a csövön a lyukat!

2015. szept. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!