Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Váltó probléma, vagy esetleg...

Váltó probléma, vagy esetleg csere alkatrészre lenne szükségem?

Figyelt kérdés

Üdvözlök mindenkit.

Kicsi kocsimba a váltó kezd tropára menni,nem én hajtottam szét,már gyenge búgással vettem át.

Eleinte úgymond magasabb fordulaton,mint az alapjárat,szinte esélytelen 2-esbe tenni..

Valamint fütyül mint a buga úristen,és nagyon zavaró.

Főleg mikkor 120-40 körül megyek vele,és hát nem egészséges hang.

Hogy csere az egészre,vagy mondjuk meg lehet e fillérekért javítani,ha nem akkor más személygépkocsi sebességváltója nem szerelhető bele?

2015. aug. 7. 16:06
 1/5 szántóvető ***** válasza:
lehet hogy javítható,kopott csapágy szokott búgó hangot adni.hogy filléres mutatvány lesz-e azt erősen kétlem,a váltó leszedése nem minden típusnál megy simán.ha seatod van és '93-asnál fiatalabb akkor vw-motor van benne,motorkód alapján tudsz hozzávaló váltót venni.
2015. aug. 7. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen talányos ez a kocsi..mibe került volna a márkát leírni..

Bármilyen autó is, fillérekért még kiflit sem kapsz, nemhogy használt, bontott váltót..

a váltójavítás még több.

2015. aug. 7. 17:18
 3/5 A kérdező kommentje:
1993-as kiadású seat ibiza porsche sysytem-es
2015. aug. 7. 17:37
 4/5 szántóvető ***** válasza:
akkor az nem vw-motor,igen nehéz lesz hozzá váltót találni.cseréltél benne olajat rendszeresen?
2015. aug. 7. 19:00
 5/5 A kérdező kommentje:

hát,mikkor átvettem,akkor megkapta a legjobb minőségű olajat,de nem javított.

De az a furcsa hogy semmi fémforgács sincs benne.

De akkor lehet hogy a kicsi kocsi bontóban fogja végezni..

2015. aug. 7. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!