Szerintetek is gáz, hogy a mostani Mercedes személyautók ennyire egyformán néznek ki?
Megcsinálták az új S Mercedes-t. Abban volt ötlet, tök jól néz ki. Aztán az E és a C csak annyi lett, hogy kisebb és kisebb. És ennyi. :O
Eddig az összesnek volt egy önálló arculata. Össze nem lehetett őket téveszteni.
Vagy nektek tetszik, hogy ez így van? Vélemény az új Mercedes-ekről?
Ha már egyformaság akkor én az audit emelném ki...
De egyébként szép autók szóval engem nem zavar.
Akinek C, vagy E osztály van, az örül neki, akinek S, az már nem annyira :)
De belül vannak a nagy különségek.
Onnan is látszik, hogy a C osztály eg női autó, hogy két külön bajuszkapcsoló van benne, a váltó meg középen, az E, S osztályba hagyományosan csak bal oldalt van egy kapcsoló, arról működik az index, ablaktörlő, stb, jobb oldali kar csak a váltó kapcsoló.
Mert az egyszeri hölgy tulajdonos, aki megkapja ballagásra a C osztályát, nehezen tudná megszokni ezt a Mercedes hagyományt.
Nekem egyébként bejön a Mercedes dizájnja, de úgy vagyok vele, mint az Iphonnal, hogy tetszik, meg vágyom rá, de nem nekem találták ki, túl zárt világ a menürendszere, csak úgy mint Mercedest vezetni, feeling, de nem az én stílusom.
Én BMW-samsung párti vagyok.
"Ha már egyformaság akkor én az audit emelném ki... "
Ez érdekes, mert pl az A4-et, A6-ot, és A8-at hátulról vagy oldalról is felismerem képről. Viszont a C, E, S osztályt lehetetlen, éppen 1-2 hete volt egy Merci teszt a totalcaron, ahol volt egy teszt, hogy el kell találni, hogy milyen Mercik vannak a képen, elég kevés embernek sikerült. Tény hogy gyönyörűre sikerült az S osztály, de nem kellett volna a C és az E is olyan legyen. Nem is értem miért vesz már valaki S osztályt, az E is pont úgy néz ki, és mindent tud az E is amit ma az autóipar tud.
Amúgy ez a kinézetes dolog nem újdonság a Mercinél, nézzetek csak meg egy W116, W126 és W123-mas Mercedest, külön képeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!