Mennyire megbízható a Mercedes E 200 cdi?
Kérdés hogy mennyi kilométer van benne. A cdi-knek a porlsztócsúcs hisztis. Ha meghal, ultrahanggal kitisztítják jó drágán, és nem tudod hogy 5000 vagy 30000 km múlva fekszik ki. Ha újat veszek, akkor számolhatsz 1 millával a 4 darabra.
Egyébként a 270-es motorokra mondják hogy megbízhatóbbak.
És ennyiért újat kapsz vagy felújítottat? Mert én a másodikra saccolnék. Egy ismerősömnek a sprinterbe a pucolás volt 400 euró per csúcs.
Egy másiknak meg régi 200 cdi-je volt, abba 400 euró volt a gagyi felújított, és 800 az új.
Én féknyerget rendele egyszer, amire azt mondták hogy elvileg új. Gyakorlatilag kicserélték a belét meg lehorganyozták.
Igaz nem cdi motoros, de a kolegám benzinese, c-klasse most halt le. 123 ezer km-nél ugrott a vezérműlánc. kb 2004-2005-ös évjárat.
Km tekerés nem játszik mert újként vette. Most a motor kuka.
Hová jut a világ, már a merciben sem lehet bízni? Pedig kövekezőnek gondolkodtam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!