Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 97 es 1.9 tdi a4 b5 gyári...

97 es 1.9 tdi a4 b5 gyári chiptuninggal 0 kmtől benne van,360 ezer. Szét cseszhet valamit a motoron?

Figyelt kérdés
Ilyen autót tálaltam, az eladó naponta használja, szoktam látni. Meg van chipelve, nem tudom pontosan mennyit húztak rajta, van hozzá hivatalos papír is. 360 ezer km elég sok már de az autóba nem lehet bele kötni olyan szép állapotban van.. Motor is szépen jár, de ha meg van küldve akkor koxol mint állat.. Igazi smoke and charm.. De jó a motorja is nagyon rendben van Meg szeretném venni. Ha ennyit elment vele ezután sem lehet gondja nem?

2016. máj. 5. 16:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha már füstöl a motorja akkor tuti nem jo, oké hogy tdi, de korom akkor van ha nem tökéletes az égés... többit ki lehet sakkozni.
2016. máj. 5. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!