Melyik a legolcsóbb V8 as autó?
Jövőre nézve szeretnék egy tökm1 milyen valami hétvégi V8as autót amit néha elrúgsz és hétvégén használok:D
Érdekelne melyik a legolcsóbb,lehet suv terepjáró coupe bármi:3 Lényeg a hang hogy hallja mindenki amikor a gázt elnyomom hogy egy V8 halad el éppen:D
Jeep cherokee, régebbi land roverek, de olcsó húsnak hig a leve, nem tudom mire gondoltál pénzbe, de 3 millió forint alatt semmit nem fogsz kapni ami szép és különleges és jól működik. amiket felsoroltam 1 millióból megveheted, csak kérdés utána mennyit szivsz majd vele, én BUICK-ba is gondolkodnék, 2-3 millió ft között már lehet használhatót venni pl bucik rivierra vagy skylark stb... esetleg cadilac felé és elkeresgethetnék ,ebből inkább ujabbakat kapsz 2-3 millió forintért, régebbiek 3 milliótól indulnak ( régi : 90 előtti), de tundi kell itthon sokszor a szart is irreálisan drágán adják ebbe a kategóriába.
Chrysler 300 c-be van 3-4-5 milli ókörnyékén 5,7 hemi motoros változat.
Chevroletnak is vannak nagy köbcentis autói, caprice,silverado,tahoe,suburban !!!!!!!!! ezt kiemelném szerintem én ezt választanám, miért ? ennél nagyobb méretű autó nem készült, 3 európai kombi van benne :D [link]
Dodgbe a RAm 1500-as terepjáró tetszik nekem nagyon, , utóbbi két emlitett autónak olyan hangja van, hogy az ember lepadlózza de lakótelepen a riasztók a kocsikba beszólalnak :D
Ha európaiba gondolkodol egy jaguar deimler 5,3 as motorral is dögös hangot ad papámnak volt ilyen, de jaguarokat is megnézném helyedbe.Egyébként utóbbi V 12-es.
Amit még lehet venni valami pontiac aminek neve sincs.
Összeségében szerintem egy jeepet tudsz a legolcsóbban megvenni, ha az a cél, legjobb választás szerintem egy cadillac, persze nekem a chevrolet suburban :D
Egyébként 3 millió forint alatt nem fognék bele iylen projektba, és még akkor is költened kell sokat rá.
Dodge Challenger van családunknak itthon egy 1973-as darab, de ilyen autót 1-2 millióból nem veszel..illetve dodge Coronet, ezt apum hozta amerikából azt hiszem ez is 70 környéki ,de kombi szép autó, hazájába olcsó autó.
ami használható is: [link]
szedd le a kipufogóját,akkor még erőteljesebb és érdesebb hangja lesz.
Bár a az emberek 99%-a magasról tesz rá, hogy V8 vagy nem az, egy autó a sok közül aztán szevasz. :D De ha kellően széthulló félben levővel állítasz be, akkor legalább pár vicces pillanatot okozol mindenkinek :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!