BMW 116i? Jó választás F Astra után?
Sziasztok,
19 éves fiú vagyok, és autó vásárlás előtt állok. Tetszenek a 116os BMW-k, és szeretnék venni egyet. A benzinesre gondoltam, mivel nem mindig vagyok otthon, és olyankor a garázsban állna. milyen tapasztalatok vannak? Mennyire szerviz igényes? Eddig egy 94és F astraval nyomultam :) kb 8000EU lenne a keret, max 9000. Ennyivel lehet szép darabot kapni, 2007utánit? Tipushiba? Olvastam valamit a különböző motorokrol, de sajnos hajon vagyok, itt még tiltva van szinte minden oldal. Hálás lennék, ha valaki segítene, eligazitana.
Valóban voltak belőle elég beteges szériák, de nem vagyok BMW-s szaki.
A környéken akinek volt, szabadult ahogy tudott tőlük.
Én hármast nézegetnék, ha már mindenáron BMW kell
Szia!
Én is egy F Astra után váltottam BMW re viszont én egy E46 320D re amivel teljes mértékben meg vagyok elégedve. mondjuk csak 20.000 km-t hajtottam bele és ez dízel viszont jol megy keveset eszik és bajom nincs vele. hogy mennyire szervizigényes auto a bmw az egy jo kérdés, attól függ milyet fogsz ki viszont ha baj van akkor elég mélyen zsebbenyúlós a dolog. A 116-al kapcsolatban nem tudok mit mondani sajnos de ha találsz egyet sok szerencsét hozzá!
Az 1-es BMW űrkorszak az F Astra-hoz képest.
Ezzel a motorral viszont elég vérszegény lesz a bömös, ráadásul a fenntartása sem F Astra szint lesz!
Ha ezek beleférnek nem fogsz csalódni, a nagyobb motort viszont erősen ajánlom, mondjuk 120-ast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!