Mennyit fogyaszt 100 km en egy Lada 2101 - es? Sok vele a gond? Drága fenttartani?
A helyedben gyűjtögetnék és vennék egy F astrát, abból is turbódízeleset Isuzu motorral.
Szerintem az Opel Astra f még abba a típusba tartozik amihez hozzá tudsz nyúlni ha van hozzá érzéked és elég tudásod.
A Zsigulik sem rosszak, elavult konstrukció, egy orosz másolat a sok közül. hobbizni, hülyülni vele jó, vagy kulimunkát elvégezni, utánfutónyi fát elhúzni, disznót szállítani, én az ilyen elavult szovjet szutykokat oda valónak tartom. A kommunizmus csodáit nem szeretem.
elég sokat eszik, de jó beállítással 7-8at ki lehet belőlük hozni, főleg ha belerakatod a gázt, amivel 10 litert fogyaszt, vagy egy eleve gázos autót veszel. Az OT-s kedvezményeket nem ismerem, de OT vizsgát csak full gyári autó esetében lehet kérni, és azt már igénytelen munkákra nem lenne célszerű elkoptatni.
100 ezerért tudsz venni olyan Zsigulit amivel már tudsz kezdeni valamit, 300ért pedig olyan Opelt ami szintén jó. Az Isuzu dízelesért nagyon megkérik az árat, és sok a lestrapált darab, szóval vigyázni is kell velük. Daewoo meg egy babakocsi, kicsi kerekek, gyenge szerkezet.
A helyedben gyűjtögetnék még és vennék egy Opelt, vagy egy Volkswagen golfot, Polot. Ha ragaszkodsz a régi kinézethez 1-2es golf, ha nem akkor 3-4.
Sok autó van, jó áron. Nagyobb autók olyan árkategóriában mint egy jó állapotú Opel. Mondjuk 500 ezerért és kb akkora a fogyasztása mint a Zsigulié, cserében kapsz kényelmet, megbízhatóságot és lóerőt, a kérdés az milyen az állapota és tudod e a költségeit fedezni.
Nézz szét használtautók.hu-n.
Ja igen, hozzátenném még hogyha a zsiguli és a Swift között vacillálsz és a fő szempont a fogyasztás akkor Swift, ha viszont inkább szeretnéd túlélni az esetleges ütközéseket akkor Zsiguli, mert abban legalább van anyag.
De az aranyközépút az Opel Corsa, Astra. Eszik annyit mint egy Swift és van olyan biztonságos mint egy zsiguli, cserében még elég tágas és szép a kinézete is.
Ültem már Swiftben, zsiguliban és Astrában is, sőt még Mercedesben is.
A Swiftben és a Zsiguliban elég sebezhetőnek éreztem magam. A Swift nagyon gyenge szerkezetnek tűnt, és túl könnyűnek, míg a lada szűkösnek és nehézkesnek.
Az opelben viszont jobb volt, kényelmesebb. És meglepődsz de még a Mercedesben sem éreztem magam olyan jól mint az Opelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!