Van egy honda civic 1.7 isuzu motoros autóm, mien motorolajat vegyek bele 5w40 vagy 10w40 és hány liter kell bele?
Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 10:27
1/5 anonim válasza:
10w40 is tökéletes, max ha kicsit kopottab már a motor mehet az 5w is. Amúgy szintjelzőt nézd, tölts bele mondjuk 2,5 litert először aztán nézd emg meddig van, valszeg olyan 3,5-4 körül kell bele.
2/5 anonim válasza:
Majd 5 liter kell bele.
Nekem Opelban van 1.7-es isuzum, 5W30-cal hajtom és jól meg van vele, pedig a 20-on igencsak túl van már.
"10w40 is tökéletes, max ha kicsit kopottab már a motor mehet az 5w is."
Szerintem az olajfogyasztást nem a viszkozitás növelésével kellene orvosolni, de az 5W az hígabb, mint a 10W ( lehet 15-öt akartál csak elírtad :D ).
4/5 petibean válasza:
Szia!
Nekem is egy ilyen hondám van.
5 liter olaj!!!!!!
én castrol edge 5-40 vagy 5-30-at használok mikor melyiket kapom, a turbo miatt jo a "vékonyabb"olaj.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek
2016. máj. 6. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!