Milyen okból lehet szükség egy autó elejének levágására?
Figyelt kérdés
Annó a lakatos monda, de nem tudom mit higgyek. Az autóba jobbról biztosan belementek, a torony elég rozsdás volt, a jobb első ajtót is cserélték.2016. máj. 3. 17:02
1/4 anonim válasza:
Nekem annó a kolompár mondta hogy ha levágjuk az autó elejét, akkor azt le lehet vinni a méhbe.
2/4 anonim válasza:
Sérült volt az autó eleje. Ilyenkor ha kell, az egész elejét levágják ameddig sérült és egy másik autóról szintén levágott, vagy egy új elejét felhegesztenek.
4/4 A kérdező kommentje:
Megindokolták volna, ha ők csinálták volna, de az előző tulajnál történhetett valami. Elől a motorháztető és a lökhárító között kicsit nagy az illesztési hézag, viszont a rendszám sértetlen, előről nem kaphatott ütést, vagy nem közvetlenül előröl. Ezért nem értem, miért kellett levágni. Gondolkodom rajta, hogy emiatt felkeresem az előző tuladonost(okat).
2016. máj. 4. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!