Melyik a jobb kocsi lada 2105 vagy lada 2107?
Nekem egy 30 éves 2107-esem van. A fogyasztása 7-8l 80-90km/h-nál (4-es váltóval, ésszel gyorsulva, nem padlógázon). 110 felett már felugrik 10l fölé de ötös váltóval kicsit lejjebb menne talán. Haver össze-vissza tekergette a karbiját, rosszabbul ment az autója mint az enyém viszont zabálta a benzint ezerrel. De ő jobban ért hozzá... én inkább elvittem az enyém szerelőhöz beállítatni.
A kérdésre válaszolva: A 2107-es több 'extrával' rendelkezik pl króm hűtőrács, és lökhárító díszek, kardánbox, fordulatszámmérő, szebb kárpitozás (szerintem), hátsó lámpa más osztású, 1500-as láncos motorja van és más a hátsó híd végáttétele. Szerintem a 2105-nek az eleje kicsit sportosabb, a 07-esnek olyan 'Mercis' a hűtőrács miatt, nekem az jobban tetszik.
Ha a 2107-re gondol, az 1500-as-ra, akkor az a jobb.
Egyetlen hibájuk van,a fogysztáasuk a mai nyugati kocsikhoz viszonyítva sok. Szerlhetősége könnyű, hamarabb javítható, nem kell hibakód olvasó, mint egy nyugatinál, ami nem koros. De az autóválaszást mindenki maga döntse el,hogy ki mit akar venni, és azt is, hogy benzinest, vagy dieselt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!