ELM327 és ScanMaster-ELM program Azt írja "Nem áll készen az emisszió tesztre" Mi lehet a baj?
Annyit csináltam csak az autóval hogy lehúztam az egyik henger gyújtópipáját hogy kipróbáljam kiírja e a hiba kódot, majd visszatettem rendesen működik ő szerinte meg szerintem is lefuttatam egy keresést ezen a fülön "System Status" és azt írja hogy a jármű nem áll készen az emisszió tesztre meg valami hiba kodot is kiddob hogy ScanMaster-ELM.exe valami német szöveggel.
Most mi lehet a baj rossz az autóm vagy micsoda?
Semmi baja nem lett.
Lehet hogy az emisszió teszthez ennek a proginak valami USB-s célhardver kell. Mert gondolom csomagban emisszió mérő szonda nem volt.
Ez egy elég okos program, tud kezelni ilyesmiket.
Ha van türelmed beirogatni a kerékátmérőt, kerék tömegét, öntömeget, tömeget sofőrrel együtt, meg a váltóáttételeket, végáttételt, légellenállási tényezőt, akkor egy kellően hosszú vízszintes útszakaszon a motor nyomatékgörbéjét is felveheted kettesben. Ott még nem gond tiltásig elforgatni, legfeljebb 90-100 km/h-al mehetsz akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!