Motor vásárlás előtt állok, viszont valamit nem értek. Mit jelent?
tehát akkor semmi jelentősége? Csak mert 10-ből 6-nak van 4-nek meg nincs. Innen gondoltam,hogy valami fontosabb dolog.
Magyarul,akkor nyugodtan vehetek olyant aminek nincsen,nem fognak megcseszni?
10-ből 10-nek nincs papírja! Mint mondtam 50-es SMKP-nak nincs papírja, mivel nincs rendszáma. A motor alvázszámára kötsz majd egy biztosítást és kész. Adásvételi és az a papír legyen nálad (meg persze személyi, lakcím kártya és persze jogsi)
Tehát ha el is mész egy "érvényes magyar okmányokkal"-al rendelkező SMKP-ért, semmit sem fog adni, mert nincs neki! Esetleg ha külföldi motor, mert ott lehetett rendszáma, de semmit sem ér, mert itthon nem kell!
Ezt is megválaszoltam. :)
Mert maikor feladja a hirdetést egy lista választóból muszáj az egyiket kiválasztania. Az más kérdés, hogy hülyeség azt választani, hogy papírja van, de aki nem ért hozzá az meg elhiszi. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!