2005-ös, a hirdetés szerint jól karban tartott Renault clio 1.2 dynamique plus autó 500e-ért megéri szerintetek?
Figyelt kérdés
Állítólag 98e kilométer van benne... Már volt clio-m, nem volt vele komoly gondom, de általánosságban nem szokták ajánlani a francia autókat...2016. ápr. 28. 12:39
1/9 anonim válasza:
Ha volt akkor tudnod kell hogy milyen.
2/9 anonim válasza:
Semmi baj a francia autókkal, sok hülye van az a baj...
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, várom a többit.
#1 Igen, tudom hogy milyen vezetni, az ár-érték arány megfelelőségére voltam kíváncsi, mert a "felhasználói" szintű tudáson felül nem értek az autókhoz, az árukat se biztos hogy jól tudom belőni.
2016. ápr. 28. 13:19
4/9 anonim válasza:
Jó ár-érték aránya van szerintem, Renault-nál a 16 szelepes benzinesekkel szokott egy-két kisebb probléma lenni inkább, az 1.2-es motorokat nem ismerem annyira. 500 ezerért nem sok 2005-ös autót találsz, a lényeg, hogy jó szerkezeti állapotban legyen, motor egyenletesen járjon, váltó-kuplunk rendben legyen, klíma (ha van) működjön. Többi nem kerül sokba, ha javítani kell.
5/9 anonim válasza:
*kuplung, nem tudom hogy írtam kuplunkot...
6/9 anonim válasza:
Nekem is volt már Cliom, nagyon szerettem, semmi baj nem volt vele.
A Te esetedben annak kell utánanézni, hogy a 2005-ös kocsikhoz gyártják-e még az alkatrészeket, mert ha nem, bajban leszel.
Jártam már így kocsival, ha nem is Renault-val, tanultam az esetből.
7/9 anonim válasza:
2: Ez olyan dolog hogy ha nem lenne semmi baj nem is terjed el tudod... mindennek van valami alapja.
8/9 anonim válasza:
"A Te esetedben annak kell utánanézni, hogy a 2005-ös kocsikhoz gyártják-e még az alkatrészeket"
Még az 1997-es Renault-khoz is van minden ami kell.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 29. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!