Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha R125 jó motor lenne...

Yamaha R125 jó motor lenne elsőnek?

Figyelt kérdés
Robogó után, jó lenne ez? Használtan vásárolnám. Negatívum benne? Esetleg ha van benne olyan dolog, ami más motorba nincs olyat tudtok mondani?
2016. ápr. 29. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
H megvan hozzá a jogsi akkor simán.
2016. ápr. 29. 22:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Meg. :) Ehhez milyen védőfelszerelés ajánlott? Sisakon kívűl.. :D
2016. ápr. 30. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem siska,kesztű elég lehet városba talán valami protektoros farmer,cipő.De ez persze a használattól függ.Szerintem a városba bőven elegek ezek.Városon kívül már bőrucit húznék.(Én mindenhova bőrucit húzok ha motorozni megyek.)Hátránya:Szerintem gyüjts egy nagyobra mert gyorsan megfogod unni!Mondjuk min.300cc de akár 600cc is lehet ha visszatudod fogni magad.Tapasztalatom nincs vele.(Még nem vezettem)Egy haveromnak az van ő aszt mondja neki kezdeni bőven jó ez. Mellesleg 25éves vagyok és egy Gsx 750F em van.Én ezzel a mocival kezdtem(én is használtan vettem).Tökéletes nekem egy kezdő mocinak.
2016. ápr. 30. 23:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem 50-es után azért ez is nagy lesz. Főleg egy kis robogó után. Ami ment 70-et. :D Mindenesettre köszi!:)
2016. máj. 1. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Szivesen! Sajnos 125-ösökben nincs tapasztalatom. :/
2016. máj. 1. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!