Miért indul nehezen a robogó?
Figyelt kérdés
Kétütemű Malaguti f12-es, 100 ccm. Szinte minden nap 1-2 percet kell rugdosnom, hogy beinduljon,utána minden rendben. Reggelente szoktam látni, hogy valamilyen sötét,olajos cucc csöpögött belőle a középsztender alatt. Lehet van jelentősége: a fogyasztása kb. 3,5-3,8 liter (mintha megnőtt volna).2016. ápr. 28. 19:02
1/4 anonim válasza:
A szivató a lényeg ,üres karbit "pumpálni kell"
2/4 anonim válasza:
Hát ha az a trutyi a blokkbol jön... akko el nem használt zemanyag.
3/4 Zzzoli válasza:
Hidegben nehéz indulás oka lehet az elektromos szívató, de az főleg úgy szokott meghibásodni hogy nem zár vissza.
Szívatófúvóka elzáródás, vagy kicsi. Sok esetben ez nem is cserélhető. Alapjárati keverékaránnyal is lehet játszani, alapjárati fúvóka, alapjárati levegő.
Kompresszióvesztésnél is nehezebb az indítás.
4/4 TahiTóth válasza:
Szia nekem ugyan ez volt a baja épp a héten orvosoltam.
A benzin cső karburátornál nekem el volt repedve.Azért is indul nehezen, mert a csőből kifolyik az üzemanyag. cső csere óta 1 rúgásra indul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!