Motor elgyengül, aztán megint erőre kap. Miért?
Figyelt kérdés
Derbi Senda r50. Viszonylag jól be van állítva a karbi, egy rúgásra indul, szépen megy. Kimentem kicsit terepezni (nem mocsár, csak dombok, ugratgatás) és 20 perc után a motor hirtelen elgyengült, kis gázra is fulladt. Vártam 1 percet, beindítottam, és megint jó volt egy darabig, aztán megint elgyengült... Ezt még megcsinálta párszor, amíg ki nem értem az aszfaltra, mert ott abbahagyta és teljesen jól ment. Tank szinte tele, levegőszűrő tiszta. Mi lehet az oka?2016. ápr. 28. 17:13
2/4 A kérdező kommentje:
Makulátlan.
2016. ápr. 28. 22:57
3/4 A kérdező kommentje:
Időközben arra rájöttem, hogy ha a levegő bemeneti nyílását (ami az ülés alatt van) elfedem egy ronggyal, akkor teljesen jó. Ebből gondoltam hogy sok a levegő, de hiába állítok a karbin a keverék csavaron, nem lesz tőle jobb. És nem is értem mi történt egyik napról a másikra hogy így elcsesződött.
2016. máj. 1. 01:11
4/4 anonim válasza:
Lehet valahol falsot szív, légszűrőház,karbi csatlakozás...van pár lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!