Az újabb kb.8-10 éves BMW-ken miért világít mindig valamilyen hibalámpa?
Utolsó: Hiába törli ki. Ha valami rossz, egyből vissziatér a hiba és ugyan ugyan úgy világítani fog a lámpa.
Egyébként én is inkább egy 20-30 éves bmw-t vennék. Sokkal jobb autók voltak.
2 jellemző hibalámpa szokott világítani, az egyik az anyósülésben lévő szenzor hibáját jelzi, (azért nem foglalkoznak vele, mert annyi a jelentősége, hogy ütközés esetén mindenképp durran a légzsák, akkor is, ha nem ül senki az ülésben) a másik általában ABS/DSC hiba, ez már problémásabb, mert valami nincs rendben a menetbiztonsági elektronikákkal, legtöbbször ez is szenzor hiba...
erre mondják az okosok, hogy bezzeg a 30 éves zsiguliban nem vóótak ilyen gondok... (jah, csak abban se menetstabilizáló, se ABS, se légzsák nem védte az utasok életét, de az már nem számít a maradiaknak, csak a károgás megy...)
A 30 éves Zsiguli is kukába való, az összes orosz fostalicska másolattal együtt. Egy tányért nem tudtak maguktól elkészíteni, nem hogy egy autót. 1. voltam.
Jó dolgokat csinál a nyugat az autógyártás terén, csak sajnos a formák nagyon unalmasak, és nem tudsz belenyúlni, de még a szervizben sem tudnak hozzányúlni, az a legröhejesebb. Tapasztaltam.
Itt már nem a minőség a lényeg, hanem az eladhatóság és a mennyiség. Az eladhatóság alatt az extrákat és a modern kinézetet értem. Úgy van összerakva hogy hajlamos legyen több sebből vérezni egyszerre és drága javíttatási költséggel rohangálj a szervizekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!