Autó eleje felszaladt a padkára, sérülhetett valamilyen alkatrész?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 11. 08:31
2/12 anonim válasza:
A futómű ilyenkor nem szokott boldog lenni. Sérülni leginkább a gumi és a felni szokott: leverődik a felniperem, szerencsétlen esetben sérül a gumi oldalfala és annyi. Az első futómű geometriája viszont el tud mászni egy-egy ilyen ütéstől, érdemes szakműhelyben beállíttatni. Mondjuk ezt amúgy is érdemes megtenni bizonyos időközönként, mert nem kell neki egy nagy ütés, hogy elmenjen, sok aprótól is képes elállítódni.
3/12 anonim válasza:
Az olajteknő se szeret haverkodni a padkával.
4/12 A kérdező kommentje:
Konkrétan parkolásnál szemből sikerült felmenni az elejével. Nem tudom, ott milyen alkatrészek vannak :/ Fel is akadt szerencsétlen, mert alacsony az alja...
2016. ápr. 11. 09:08
5/12 anonim válasza:
Így láthatatlanban elég nehéz emgmondani, lehet csak a lökhárító akadt fenn, rosszabb esetben az olajteknőt érhette el.
Eőbbi esetben esztétikai csak a hiba, utóbbi esetben meg független attól, hogy mennyire nyomta meg a teknőt érdemes megnézetni, mert ha pont oylan helyen akkor akár simán az is elhet hogy bizonyos helyzetekben enm tud elég olajat felvenni a szivattyú.
7/12 A kérdező kommentje:
Sajnos ha alá is néznék, nem tudom mit kellene néznem, azért tettem fel a kérdésemet.
2016. ápr. 11. 11:05
8/12 anonim válasza:
Mi sem látjuk innen. Mutasd meg szerelőnek.
9/12 anonim válasza:
Folyadék nem folyt belőle? Kormány ugyanúgy áll egyenesben ahogy eddig? Ha az elsőre "nem", a másodokra "igen" a válasz, akkor könyveld el mint bénázást, aztán vezess tovább jó egészségben.
10/12 anonim válasza:
Nem feltétlen kell az olajnak elfoljnia, fentebb is írtam, elég ha olyan helyen nyomódik meg ahol pont a szvattyú szívná és máris nem kap elég kenést esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!