Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen 125ccm-es...

Norbi658441 kérdése:

Szerintetek milyen 125ccm-es motort választajk?

Figyelt kérdés

A1-re csinálom a forgalmit,és szeretnék valamilyen motrot.Jelenleg egy 50-es 2T Piaggio-m van, ami alapjáraton tetszene is csak kicsit gyengécske végsebességileg még aztán feljebb szeretnék lépni egy szintet.Nézegettem váltós mocikat meg robogókat is, és nem tudok dönteni. Kicsit fontosnak találom a csomagtartót,mert szeretem belepakolni a cuccaimat és azt gondolom,hogy kényelmetlen lenne egy csomagtartó nélküli váltós motoron hátizsákot hordani. Ti mit ajánlanátok? Én inkább a 4T robogók felé húzok, de érdekelnek a 2T váltósak is. Meg aztán melyik motor a jobb / megbízhatóbb?

A keret nagyonmax 1millió ft.

Kinéztem magamnak egy Honda PCX-et,Honda CB125F-et és Yamaha YZF R125-öt. Ti melyiket választanátok a helyemben?

Főcél iskolába járni vele , néha kisebb túrázás, városon kívüli motorozgatás.

2016. ápr. 27. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
CBF.
2016. ápr. 27. 19:31
 2/3 bumbi02 ***** válasza:

Bár nincs a felsorolásodban, egyéni tapasztalat alapján a Yamaha YBR125-öt tudnám ajánlani. Ugyanarra használtam mint te: iskolába jártam vele, városba járkáltam, néha Kaposvárról elmentem Siófokig vele. Ennél nagyobb túrákra azért nem vállalkoztam volna, mert a 90-95-öt még kényelmesen tartotta, afölé már nehezen vitte. De szerintem fiatalon nem is kell ennél nagyobb teljesítmény. Keveset fogyasztott (egy tankkal 550 km-t tudtam menni, ami átlag 2,5 literes fogyasztást jelentett) Megbízható motor volt, de aztán kihasználatlanság miatt - külföldre költöztem - el adtam. Azóta már meg is bántam.

Árban is passzol az elképzeléseidhez, mert 6-10 ezer km-es YBR125-öket 400-500 ezer forint közt lehet kapni.

2016. ápr. 28. 12:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha az ésszerűség dönt( szélvédelem, kényelem, csomagtartó), akkor mindenképp robogó.

Egy váltós élvezetesebb tud lenni(bár akkor meg 125 2T már), de ha sokat használod a motort, akkor az elején felsoroltak nagyon fognak hiányozni.

Én melóba jártam 125 váltóssal, de pár hónap után lcseréltem egy robogóra, mert erre a feladatra sokkal jobb.

2016. máj. 3. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!