Mennyit érhet ez az auto?
Az enyém hasonló paraméterekkel bír, csak 78-as. A beltér már az újabb gyárilag, de ugyan úgy még "babás" a lökhárító. De már merev falú az ablakmosótartály, aminek szivattyúja is van, nincs az a króm karika a kormányon, stb...
De szintén 68.000km van benne, 1. tulajos és szintén újra lett fényeztetve, mert az első sárvédőknél volt egy kis rohadás vagy 15-20 éve. Gyári színre lett kérve, de aki ért hozzá, látja, hogy nem ugyan az az árnayalat.
Komoly eladáson még soha nem gondolkoztam. De ha valaki 250.000 körül adna érte, annyiért lehet hogy el is gondolkoznék. Fél millió meg millió körüli összegeket én álmomban sem gondolnék érte. Oké, hogy ma már egyre ritkább, meg muzeális értéke van, de a használati értéke, biztos, hogy nincs annyi. 1 millióért már sokkal jobb, praktikusabb, modernebb autókat lehet kapni. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!