Új Skoda fabia III vagy VW Golf VI?
golf.
A fabia szándéosan fapadosabb mint a golf.
Az összes skoda kényelmetlen, a nagyobbak is..
Beleástam magam a témába, mert én is 6-os Golfot akartam venni. :)
Szerintem egy nagyon jól összerakott autó, nekem a sima, hálós mintájú ülések nem nagyon tetszenek, ezért csak olyat néznék, amiben sportülés van. A hátul ülőknek is sok hely van, nekem ötös van, abban is nagyon jól el lehet férni, és a hatosban elvileg pár centivel nőtt is a lábtér.
Motorikusan nem tudok mit mondani róla, csak a benzinmotoroknak néztem utána. A futóművük is jó, sportos autó szerintem. Én a kinézete és a márka miatt nézegettem őket, és mellettük szól az is, hogy viszonylag erős motorokkal szerelik őket. Mondjuk most már lassan általánossá válnak az erősebb motorok. Most nekem 1.6-os van, 102 lovas, az is elég jól megy, akkor el lehet képzelni, hogy a hatost mennyire repítheti egy 122 vagy 160 lovas motor(ha a benzineseket nézzük) úgy, hogy még könnyebb is lett az autó.
A két autó nem egy kategória.
A Golf egy alsó-középkategóriás autó.
A Fabia meg egy kisautó.
Én mindenképpen a Golfot ajánlom, nagyobb, kényelmesebb, szebb is, szerintem.
A Fabia nekem is kényelmetlen, meg olyan "snassz" belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!