Érdemes Kispolszkit venni? Vagy sok vele a macera?
Figyelt kérdés
Főleg olyanok véleményét kérném, akiknek van vagy ismerősüknek van Kispolákja. A lényeg az lenne, hogy mennyit kell szervízbe hordani, milyen gyakran adja be a kulcsot, nem az, hogy kicsi és kényelmetlen-e, mert az tény :-) Esetleg alternatív autójavaslatokat is várok hasonló kategóriában..2008. szept. 23. 18:17
11/14 anonim válasza:
Én nem nagyon értek a kocsikhoz de reggel láttam egy vicces dolgot: egy kispolak vontatott egy bmv-t! Hát mindenki mosolygott aki látta!:)))
12/14 anonim válasza:
Nekünk volt régen, de végül azért adtuk el, mert egyszerűen anyám félt már bele ülni. Volt mikor egyenesen ment tovább vad kormánytekerés után is, sokszor hagyta az út szélén, rendszeresen elromlott az index stb. Ráadásul kicsi is volt, nem fértünk el benne.
13/14 anonim válasza:
Nekünk 15 évig volt -mikor gyerek voltam. Azon tanultam meg vezetni. Most, hogy felnőtt lettem akarok egyet venni megint.
Szerintem nincs vele sok baj. Bár mi a gyárból vettül 89-ben. Szerintem jó konstrukció. Én imádtam vezetni. Ha találsz egy szakit, aki megbízható, akkor vágjatok bele nyugodtan. Nincs vele több baj, mint egy hasonló korú nagyobb kocsival. Mindent be kell rajta állítatni az elején, akkor szépen megy és nem is fogyaszt sokat.
Apropó - nem tudja valaki, hogy gyerekülés és kispolszki használata kizárja - e egymást....
14/14 tomikaf1 válasza:
szerintem érdemes igaz még nem vagyok 18 de nekük 150 évig kispolszkink volt és nem sok baja volt egyszer element apukám vele nyiregyházára és sikerül oda eljutni és vissza kb 2-3 fogyaztása milyat elsö autonak tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!