Hogyan lehetne megőrizni még 4-5 évig?
Egy autóról van szó.
14 éves vagyok,van két autó a családban.Az egyik egy 7személyes családi nemrég vásárolt mindenes..A másik egy 2000-es évjáratú Peugeot Partner 2.0hdi (de ez mindegy, lényeg hogy kétszemélyes).
Én szinte a Peugeotban nőttem fel,rengeteg emlék minden.
Pont úgy szeretem mint egy családtagot.
No de jött még egy baba és szükség van egy több személyes teherautóra,hogy ne kelljen senkinek a raktérben utaznia.
Apum se szivesen adná el,anyagilag nincs is szükség rá,csak a tárolás miatt.Azért négy-öt év mert megörökölném..
Hol lehetne tárolni?
A garázs drága,nagymama meg úgyis csak a városban járkálna vele kettesben hidegjáratban folyton.4 év alatt meghalna.
Ötletek?
Én így jártam, 6 évesen beleszerettem a Skodánkba 2003-óta itt áll az udvaron és szét van rohadva, az én saram az egész, forgalomból kivonva és beázva vár engem, de nékem a szívemet elcsavarta egy GL Suzy kinek kedvében nem kell járni teszi a dolgát csak benzit és műszakit kér...
Tároljátok a utcán és 2 évente műszakiztassátok le...
Omegámmal is ezt teszem, az a másik kedvencem. Beteg vagyok, tudom, de ez ilyen. Omega garázsba áll.....
4év utca,2 hetente egyszer mondjuk 20km autózás?
Így megmaradna?
Utolsó:köszönöm a választ,végre valaki érti a problémámat :)
Ha nem gond, a két autó fenntartása, tartsátok meg, de akkor használni is kell, s mivel dízel autóról van szó időnként nem ártana meghajtani.
Azzal is számolni kell, hogy a műanyag, gumi alkatrészek elöregedése miatt is lehetnek problémák később.
A legésszerűbb megoldás sajnos az, hogy el kell adni, ha nem tudjátok kihasználni, mire te vezetheted 20 éves lesz az autó, és a legfigyelmesebb karbantartás mellett is sokat fog romlani az elkövetkező években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!