Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehetne megőrizni még...

Hogyan lehetne megőrizni még 4-5 évig?

Figyelt kérdés

Egy autóról van szó.

14 éves vagyok,van két autó a családban.Az egyik egy 7személyes családi nemrég vásárolt mindenes..A másik egy 2000-es évjáratú Peugeot Partner 2.0hdi (de ez mindegy, lényeg hogy kétszemélyes).

Én szinte a Peugeotban nőttem fel,rengeteg emlék minden.

Pont úgy szeretem mint egy családtagot.

No de jött még egy baba és szükség van egy több személyes teherautóra,hogy ne kelljen senkinek a raktérben utaznia.

Apum se szivesen adná el,anyagilag nincs is szükség rá,csak a tárolás miatt.Azért négy-öt év mert megörökölném..

Hol lehetne tárolni?

A garázs drága,nagymama meg úgyis csak a városban járkálna vele kettesben hidegjáratban folyton.4 év alatt meghalna.

Ötletek?

2016. ápr. 25. 22:11
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Bocs,rossz kategóriába raktam.
2016. ápr. 25. 22:13
 2/18 anonim ***** válasza:
17%
Addigra 20 éves lesz az autó. Biztos vagy benne, hogy érdemes mentegetni?
2016. ápr. 25. 22:21
 3/18 anonim ***** válasza:
36%
Mièrt ha 4 èv múlva megöröklöd akkor hol fogjátok tárolni?
2016. ápr. 25. 22:25
 4/18 A kérdező kommentje:
Igen,folyamatosan karban van tartva,mennek az újítgatások is mindig.
2016. ápr. 25. 22:29
 5/18 A kérdező kommentje:
Lesz helye.
2016. ápr. 25. 22:30
 6/18 A kérdező kommentje:
Sehol nincs rohadás,futómű teljesen rendben,motorikusan is tökéletes.
2016. ápr. 25. 22:33
 7/18 anonim ***** válasza:
42%

Én így jártam, 6 évesen beleszerettem a Skodánkba 2003-óta itt áll az udvaron és szét van rohadva, az én saram az egész, forgalomból kivonva és beázva vár engem, de nékem a szívemet elcsavarta egy GL Suzy kinek kedvében nem kell járni teszi a dolgát csak benzit és műszakit kér...

Tároljátok a utcán és 2 évente műszakiztassátok le...

Omegámmal is ezt teszem, az a másik kedvencem. Beteg vagyok, tudom, de ez ilyen. Omega garázsba áll.....

2016. ápr. 25. 22:34
 8/18 A kérdező kommentje:

4év utca,2 hetente egyszer mondjuk 20km autózás?

Így megmaradna?

Utolsó:köszönöm a választ,végre valaki érti a problémámat :)

2016. ápr. 25. 22:45
 9/18 anonim ***** válasza:
Építsetek neki valami garázst. :D Amúgy 1-2 hetente kiviszed egy körre vásoron kívülre és garantáltan nem lesz semmi baja, meg kilométertől független olajat 1-másfél évente cseréld le benne.
2016. ápr. 25. 23:17
 10/18 anonim ***** válasza:

Ha nem gond, a két autó fenntartása, tartsátok meg, de akkor használni is kell, s mivel dízel autóról van szó időnként nem ártana meghajtani.

Azzal is számolni kell, hogy a műanyag, gumi alkatrészek elöregedése miatt is lehetnek problémák később.

A legésszerűbb megoldás sajnos az, hogy el kell adni, ha nem tudjátok kihasználni, mire te vezetheted 20 éves lesz az autó, és a legfigyelmesebb karbantartás mellett is sokat fog romlani az elkövetkező években.

2016. ápr. 25. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!