Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E36-ot vagy E46-ot?...

BMW E36-ot vagy E46-ot? Alternatíva is szóba jöhet.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy százasával vannak az ilyen kérdések, de akkor is fel kell tennem. Huszonévesen szeretnék egy olyan autót, ami nyújt némi élvezeti faktort, és cserébe nem teljesen használhatatlan a mindennapokban, esetleg meg is lehet tanulni vele komolyabban autózni.

Ugye a BMW evidens lenne, mert szép beltere van, meg hátsó kerekes, meg prémium, de a keret 1 millió körül van (nagyon max 1,5) és szerintem E46-nak az alját kapom csak, ami szívás. E36 már jobb helyzet, olcsók, de félek a boyracer verdáktól. Ezekből 320i-t lenne jó venni, mert megyek városban is meg nagy utakat is. Szerintetek melyiket kéne erőltetni? Esetleg másik típus is szóba jöhet, amit jó vezetni, csak benzines legyen és legyen használható, de a "ne álmodozz vegyél polo-t" válaszokat többek között a 190 centim miatt megköszönöm és ignorálom. Köszi a segítséget előre is!

#millió #BMW #BMW E36 #sportos autót
2016. ápr. 25. 18:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azért a felsorolt gépekben mind nagyobb a lábtér, mint egy általam említett POLO-ban. Nem hajót akarok, hanem egy valóban KB golf méretű autót. MK5-öt kétlem hogy találnék ennyiért. A komolyabb vezetés az, hogy esetleg fel tudjak vele menni pályára. A 320 elég kell hogy legyen, most 116 lovas TDI-m van, mindenre elég csak a karakterisztikával van a baj, hogy városban nem jó vele menni. De elsődleges autónak kellene, szóval lehetne csomagtere meg ilyenek. E46-ok talán kevesebb eséllyel vannak széthajtva, de ugye sok hibát könnyű elrejteni és bonyolult, nem nagyon mernék otthon neki állni szerelni. E36-ot talán még igen.
2016. ápr. 26. 19:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Abban nem lennék biztos hogy az E46ok kevésbé lennének széthajtva. Ilyeneket és Audikat is szoktunk hozni külföldről. De inkább már Volksvágeneket és Mazdákat mert a bmwket nem annyira veszik és egyre nehezebb eladni őket. Az e46ban nagyon kevés a hely. Amiket hoztunk eddig a legkevesebb 500.000 km volt. Tőlünk kereskedők szokták átvenni az autókat eladás céljából. Ők visszaállítják az órát 200.000 km felé és felpolirozzák az autó szinéhez szinezett waxos poliranyaggal ami miatt ezek a roncsok csillogni fognak. Ha gyanús hangok jönnek a motorból akkor tesznek bele olcsó félszintetikus olajat hogy szépen működjön. Te meg balek módjára megvennéd az ilyet. Ezeket adják 1.5 millió alatt. Aki megveszi azt hiszi hogy szuper német használtautót vett olcsón és jól járt. Nem tudja hogy átverték. Nem mi mert mi csak hozzuk. Hanem a kereskedő csap be. Vagy aki megvette a kereskedőtől és rájött hogy megszívta és el akarja adni egy másik madárnak. Mint például neked.

Ezért mondom hogy az ilyen Audik/bmwk/Mercikek helyett egy szerényebb autót kell venni.

Talántán még e36ot kereshetsz de olyat ami sokáíg megvolt egy bmw mániákusnak és kifogástalanul felújította. De az is szűk lesz.

2016. ápr. 26. 19:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. 5-ös Golfból nem találsz ennyiért jót, de az 1.6-os motorral nem is nagyon pályára való. A GTI meg még drágább. Esetleg 4-esből találhatsz ilyen árban erősebb motorral. De ott meg megint az lesz a probléma, hogy hátul nem lesz sok hely.

A legnagyobb baj az, hogy régi autók, és akkoriban még nem voltak akkora emberek, mint mi. :D

2016. ápr. 26. 20:15
 14/14 anonim ***** válasza:
320 elég vérszegény, én kirpobáltam sokat mielőtt megvettem az enyémet a 30i nagyon brutál de a fentarthatoságottekintve nem anyira kedvező...30d ugyanez...20 as dizelbe se vmi jo sztem...azátn megállapdtam a 323ci nál ami 170le és 245nm...ez a legmegfelelőbb kompromisszum szerintem....a 2.2 se rosz de olajcsipegetös motor meg azt is pörgetni kell hogy lodoljon:)
2016. ápr. 26. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!