Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első motor? Supermoto szóba...

Első motor? Supermoto szóba jöhet?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 175 centi körül, első motoromat szeretném. Eddig a supermoto az, ami legjobban tetszett. Vélemények róluk? Esetleg tudnátok ajánlani olcsóbb árkategóriásakat? 50ccm.
2016. jan. 10. 23:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Olcsó húsnak híg a leve, ez axióma. 100 fölött nézd őket és szakértővel menj megnézni.

Nekem Derbi Sendám volt, én nagyon szerettem, jó kis nyúzható ötvenes volt. Méretre jó kell legyen neked is, egy szomszéd lánynak adtam el, aki hokedlival 170 centi, és vígan rója a köröket :)

2016. jan. 11. 01:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezek endurok, de szinte mindegyiknek létezik gyárilag SM kivitele, és akármelyiket könnyedén spurmotová lehet alakítani.
2016. jan. 11. 02:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Yamaha DT, Derbi Senda, Rieju RR és MRX, Aprilia RX, Suzuki RMX, Keeway X-Ray és TX
2016. jan. 11. 02:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! 100-200.000 között gondolkodom árban.

További (valószínűleg buta, ne haragudjatok) kérdéseim lennének:

-Milyen jogosítvány kell ezekhez a motorokhoz?

-Előtte jogsi, majd motor, vagy fordítva?

-Kell rájuk rendszám?

-Érdemes használt motort venni? Olyannal mennék, aki ért hozzá.

-Mik azok a hibák, amikkel még kifogástalanul használható a motor, és érdemes megvenni?

Előre is köszönöm!

2016. jan. 11. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:

-Milyen jogosítvány kell ezekhez a motorokhoz? AM vagy B

-Előtte jogsi, majd motor, vagy fordítva? Mindegy igaziból, de azért javaslom előtte a jogsit, hogy tudd lábon hazavinni, és legyen valami fogalmad a dolgokról, ne akkor láss életedben először motort, és tudd kipróbálni

-Kell rájuk rendszám? Nem

-Érdemes használt motort venni? Olyannal mennék, aki ért hozzá.

-Mik azok a hibák, amikkel még kifogástalanul használható a motor, és érdemes megvenni? Hát ha hibásat akarsz venni, ha az elemek törtek, vagy rondák az nem olyan nagy baj, illetve az ilyen enduróknak a gyújtáskapcsolóját szétbarmolják néha, ha nincs kulcs, és egy lapos csavarhuzoval is indul, szivatot kikötik, lámpák rosszak, duda nincs stb. a lények, hogy motorikusan legyen rendben, és a futóművek/fékek is.

Előre is köszönöm!

2016. jan. 11. 17:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. jan. 11. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
itt fogalomzavar van.....apprillia rx 80 as hemgerrel, nagy karbival az egyetlen ami mar kezd supermotora hasonlitani a tobbi az rohej egy derbi senda pedig nem supermoto!!!! ilyen erovel a simsonon lekopik simara a gumi, es akkor az is supermoto....
2016. jan. 14. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!