Első motor? Supermoto szóba jöhet?
Olcsó húsnak híg a leve, ez axióma. 100 fölött nézd őket és szakértővel menj megnézni.
Nekem Derbi Sendám volt, én nagyon szerettem, jó kis nyúzható ötvenes volt. Méretre jó kell legyen neked is, egy szomszéd lánynak adtam el, aki hokedlival 170 centi, és vígan rója a köröket :)
Köszönöm! 100-200.000 között gondolkodom árban.
További (valószínűleg buta, ne haragudjatok) kérdéseim lennének:
-Milyen jogosítvány kell ezekhez a motorokhoz?
-Előtte jogsi, majd motor, vagy fordítva?
-Kell rájuk rendszám?
-Érdemes használt motort venni? Olyannal mennék, aki ért hozzá.
-Mik azok a hibák, amikkel még kifogástalanul használható a motor, és érdemes megvenni?
Előre is köszönöm!
-Milyen jogosítvány kell ezekhez a motorokhoz? AM vagy B
-Előtte jogsi, majd motor, vagy fordítva? Mindegy igaziból, de azért javaslom előtte a jogsit, hogy tudd lábon hazavinni, és legyen valami fogalmad a dolgokról, ne akkor láss életedben először motort, és tudd kipróbálni
-Kell rájuk rendszám? Nem
-Érdemes használt motort venni? Olyannal mennék, aki ért hozzá.
-Mik azok a hibák, amikkel még kifogástalanul használható a motor, és érdemes megvenni? Hát ha hibásat akarsz venni, ha az elemek törtek, vagy rondák az nem olyan nagy baj, illetve az ilyen enduróknak a gyújtáskapcsolóját szétbarmolják néha, ha nincs kulcs, és egy lapos csavarhuzoval is indul, szivatot kikötik, lámpák rosszak, duda nincs stb. a lények, hogy motorikusan legyen rendben, és a futóművek/fékek is.
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!