Munkába járáshoz milyen kis fogyasztású, olcsón fenntartható autót ajánlanátok?
3 gyerekülés elhelyezése hátra nehéz, ha előre is ülhet mert nem ül melleted senki akkor ennyi pénzért egy jó állapotú f astrat vennék, kombit abba van hely hátul is, 1,7 diesellel, nagyon megbizható, olcsó fenntartás, sok bontott alkatrész van , rozsdára figyelni kell, hátsó ajtón, illetve az üzemanyag tankoló nyilásnál. Mi nekünk még most is fut egyébként az f astránk :) Hiba nulla, a kopó alkatrészeket kell cserélkni
Szintén tapasztalatból ajánlom a nissan primerat, nekünk egy 98-as volt, mérföldekkel jobb mint az f astra, viszont megjegyzem a plusz kényelem és erő pénbe kerül karbantartáskor, bár nekünk nem igazán romlott el semmi, egy váratlan hiba volt 35 ezer forintbe került egy érzékelő a főtengelyre. De hatalmas autó ;)
Ami még eszembe jutott mazda 323-as szintén , rozsdára figyelni kell, de szintén megbizható autó, ezt is dieselel venném mitn az előző ketőt... azért nem irom a suzukit, mert azt is olcsó fenntartani, de nem kényelmes, nem épp ütközés barát :) és neked is fontos mibe ül a gyermek... egyébként fordokat is nézheted, de azokat inkább benzinbe venném.
Ez segithet a választásba...
innen csak a citroen berlingo lehet elérhető, viszont az egy nagyon jó autó, pedig sokan szidják a francia autókat, nem oknélkül sokszor... nem lesz vele sok meghibásodás, sőt igazából valószinű hogy semmi, egy 2000-es előtti autót néznék ki.
Az a baj, hogy egy 15+ éves autónál nem a benzinre megy rá az ember pénze...
Az astra amit most vettem, eszik 5 litert, pláne az én vezetési szokásaimmal...
Megvettem majdnem 600 ért, egyből komplett vezérlés csere, olaj, szűrők, vízpumpa, hűtővíz, ablaktörlők, valami amit elfogadnak pótkeréknek mert, hogy nem volt benne, eü doboz, elakadás jelző háromszög, biztonság kedvéért egy izzó készlet, gázrugók a csomagtérre mert a régi tök tropa, és akkor még semmi feleslegeset nem vettem, egyből + 200 mínusz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!