Kockalada sebességmérője mennyire pontos?
Figyelt kérdés
Vettem egy kockaladát és feltűnt hogy a kilóméteróra mutatója alaphelyzetben nem 0, hanem 10-es értéken áll (nem rossz, gyárilag ott az ütközője a mutatónak). GPS-el mikor megyek akkor nagyjából 10km/h-val mutat kevesebbet a GPS mint az óra. A közelben van egy sebességmérő ami mindig kiírja hogy mennyivel megyek, az általában többet ír ki mint amit az óra mutat. (km spirál már csereérett a kocsiban). Melyik érték lehet a legpontosabb?2016. ápr. 24. 22:43
1/3 anonim válasza:
A GPS általában elég pontos, ahogy az utcai sebességmérők is. Minden kocsi általában valamennyit felfele csal. A te esetedben viszont pont fordítva lehet.
2/3 anonim válasza:
5-10km/h val többet szokott mutatni.
3/3 anonim válasza:
ez nem így megy,hogy 5-10m/h val többet mutat a kocsi órája.Tehát ha 20 al mész nem azt jelenti,hogy csak 10el.Százalékban kell ezt megadni,tehát inkább 5-10%.A lada nem azért mér többet mert 10 től mér.amíg nem mész 11 el nem mozdul ki az óra gondolom.Egyébként a lada simán 10% al többet mutat sztem mint a valóság.Tehát ha 100al mész az GPS szerint csak 90lesz.De ha mondjuk az órád 150et mutatna akkor az valójában nem 140 hanem csak 135 lenne.Amúgy az én Audi A3-asom olyan 4-5% al mér többet mint a GPS.100nál 95-96 ot mutat a GPS. 200nál olyan 191-2 -t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!