a legjobb fogalma az relatív eléggé.
Nekem a Skyline, Silvia s15, 200sx másnak meg más lesz
Én ebből a korszakból nem vennék csak valami nagyon réteg autót...
Ha európai, akkor opel manta, vagy ford capri mk3, ha külföldi, akkor 1970-es crysler, olyan, mint a supernatural ban van a srácoknak, természetesen fekete.
Attól függ milyen szempont.
Élmény alapján a régi Mustangok. Na jó, igazából ebben az autóban csak a nagy dög motor jó, de a feeilngnek párja nincs.
Vagy mondjuk egy Mercedes W116 4.5 benzinmotorral. Dögerős volt, még mai szemlélettel is egy fullos autó, és dögerős. Viszonylag még takarékos is.
Legjobb autó kérdésben nagy lehet a vélemény különbség. Ha komoly versenyzőt kérdezel bizonyára a Lancia Stratosra voksolna, de ha maszek zöldséges az érdeklődő, akkor a Volga kombi az Isten. Csehszlovákiában az S100-as, de az angoloknál már az ezres Mini Cooper volt a sztár. Itthon egy kezdő rallye-versenyzők az ezerkettes kereklámpást favorizálták.
Szóval, embere, helyzete, pénztárcája válogatja. :)
90 -es évek végén volt quattro-m Balatonon volt benne puncimágnes...
Első gyermekem anyját is azzal szedtem fel, sajnos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!