Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy motorról hol juthat át...

Egy motorról hol juthat át zaj/remegés a karosszériára?

Figyelt kérdés
Motortartó bakok rendben, kipufogót megnézetem szerelővel, bár megrángatva úgy tűnt, hogy sehol nem ér az alvázhoz. Mi más lehet még?
2016. ápr. 24. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Váltó sem ér hozzá a bódéhoz?

Egyébként 99%-ban a motortartóbakok szokták ezt okozni. Csak akkor lehet megállapítani hogy biztosan jók-e, ha szétszedi/vágja őket az ember (ami után ugye már használhatatlanok lesznek), sokszor még kivétel után, kézben tartva sem mondaná rá azt az ember, hogy hibás, pedig lehet hogy az.

2016. ápr. 24. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól hogy ránézésre ok, még enm jelnti azt hogy jó is.
2016. ápr. 24. 21:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem láttam, hogy bárhol hozzáérne a váltó. Egy-egy motortartó bak alatt emelővel alátámasztottam, a bak kiszedése után pedig elindítottam a motort, de a hang változatlan maradt. A háromból kettő bakot ki is cseréltem, hiába. A bakokkal biztosan nincs gond, nekem is ez volt az első tippem.
2016. ápr. 24. 21:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem a kipufogó, nem ér hozzá semmihez. Az autószerelő is csak találgat, akihez elvittem. Hallja, de nincs ötlete.
2016. ápr. 25. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!