Mitől remeghet a kormány nagy sebességről fékezve?
Figyelt kérdés
Autópályán haladva 130-140km/h-ról ha fékezek, akkor remeg a kormány egészen 90-100Km/h-ig... Onnantól már nem.
Toyota Corolla Verso 2.2, 2008-as, 136 lóerős.
Az lehetséges, hogy a gumi nincs rendesen kicentrírozva és azért? Vagy más a hiba?
2015. aug. 16. 16:19
1/9 anonim válasza:
nekünk az volt az oka amit írtál, de más is okozhatja
2/9 anonim válasza:
Nem kell száguldozni, akkor nem remeg...
3/9 anonim válasza:
Ha csak a fékezéskor remeg , akkor a fék nem jó. Ha a centírozás nem jó, akkor mindig remeg.
4/9 A kérdező kommentje:
Csak fékezéskor csinálja ezt, de autópályán nagy sebességnél, városban nem, meg kb 100-110km/h-ig sem.
Használtan vettük nem rég a kocsit... azért elviszem egy gumishoz megnézetni. Ha az sem akkor fék lesz, szerintem.
2015. aug. 16. 16:52
6/9 anonim válasza:
nekem csakis lassításkor - tehát ha csak épp hozzáértem a fékpedálhoz - remegett be, aztán kiderült, hogy a féltengely szívatott.
7/9 A kérdező kommentje:
Ha vékony lenne akkor kis sebességnél is csinálná ezt vagy fémes csikorgó hangja lenne, nem?
Jajj de jó, akkor most már a gumicentírózáson át a féltengelyi van minden :)
2015. aug. 16. 21:12
8/9 anonim válasza:
fékek körül néznék szét elsősorban, szerintem ott a bibi
9/9 anonim válasza:
Sikerült kideríteni a probléma okát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!