E46-os BMW- be kellene valami hangrendszer, van valakinek valami ötlete?
Ha csak több mélyet szeretnél, akkor vegyél egy subot és egy erősítőt, kösd be és kész. A legtöbb e46-ban hátul az akksi, elég egy rövid kábel, a remote-ot meg tudod oldani az antenna vezérlőről (bal oldalt a kerékívnél). 30 ezer körül ennél többet nem tehetsz.
A gyári fej nagyon gyenge és nem is valami jó minőségű. Létezett Alpine gyártmány is, az lehet, hogy egy fokkal jobb, de csodát nem kell várni. A gyári, könnyű papírmembrános hangszóróval még elvan, de komolyabb felépítésű hangszórót nem fog rendesen megmozgatni. Az ajtók is szerencsétlenek, a kárpitra van felfogatva a hangszóró, mögötte pedig zárt a lemez, így semmi levegőt nem kap, persze, hogy nem tud mélyre menni. Szóval, komolyabb hanghoz nagyobb átalakítás szükséges, ezt csinálom most, hogy eljön a jó idő. :)
30 ezerből annyit tehetsz, hogy veszel egy hangszóró szettet. Tartom valószínűnek, hogy 16-os kell bele. Gladen, Clarion, Focal, Crunch, Hertz, ezek közül kell nézegetni. Pl.: [link]
Én vettem egy fejegységet az enyémbe, és életre keltette a gyári hangszórókat, szerencsére jó minőségűek vannak benn, és szépen szólnak, így megúsztam olcsóbban. Érdemes lenne neked is megpróbálni. De amúgy is egy jó hifi alapja mindig a fejegység, lehet, hogy tetszik a gyári kinézete, de érdemes lecserélni, egy USB és egy bluetooth nagyon jó tud lenni.
Autohifi-city.hu-nál érdeklődsz, és elmondják, hogy milyen adaptert és beépítő keretet kell venned.
Az igaz, hogy a mély hangok sosem lesznek olyanok, mintha lenne benn egy láda, de semmi kedvem nincs szétszedni az autót azért, hogy áthúzzak 3 kábelt.
ennyiből nem lehet. A GYári E46 HK rendszereket 100-ért adják kb.
Neked mélynyomó kellene.
Használtan keress DLD 500-at erősítővel 25-30-ért szokott lenni az elvileg tud RMS-be 500W-ot ott már lesz basszus is és használtba pont kijön a pénzedből.
Facebook-on van egy autóhifi adok-veszek csoport lépj be ott írd ki, láttam múltkor 25-ért erősítővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!