Mennyit fogyaszt egy1.8 benzines kocsi?
Figyelt kérdés
konkrétan 1.8 honda accordra gondolok(136LE)de nyilván márkától is függ. kb mennyit eszik? 1.8 vagy 1.6 benzin
azért kérdem mert ezt a kocsit néztem ki :
vélemény róla?
2016. ápr. 22. 11:09
1/8 Tomcatters válasza:
Nekem 2004 es 7 gen 2 literes(156le)accord van... Az fogyaszt atlagba ugy 7 - 7.2 litert varosba 9 orszaguton 6 körül, sztem ez se fogyaszthat többet
2/8 anonim válasza:
Jól fogyaszt mert ehhez a tömeghez már elég az 1.8 motor nyomatéka hogy normálisan mozgassa. Azt tudni kell hogy a lóerőkhöz nagyon pörgetni kell ez egy Honda sajátosság. Ez már nyomatékból is normálisan megy. Ehhez az autóhoz az 1.6 kicsit kevés lenne.
4/8 Tomcatters válasza:
#3 Ezek a motorok nem eszik az olajat ... olajcseretol csereig 1mm nem megy le a nivopalcan nekem :)
5/8 anonim válasza:
A Hondák soha nem az olajfogyasztásukról voltak hírhedtek.
Ha már eszi az olajat akkor sokat volt a magasabb fordulatszám tartományban használva és nem a legjobb olajat töltögették bele. Ha így van akkor kicsit vagy nagyon füstöl. Ha a vizet eszi akkor is. Egy nagyobb 10 km próbaút ajánlott.
6/8 anonim válasza:
Lábtól függően városba 9-10; országúton 7-9, sztrádán is 7-9.
Átlag 8L-t számolhatsz.
7/8 Tomcatters válasza:
Autopalyan/orszaguton eddig nekem a leg jobb az 5.9 liter volt computer szerint (2 literes 16v)
8/8 anonim válasza:
Tessék, ennél pontosabb adatot sehol sem találsz...
Gasoline emg en tévesszen meg, a dízel diesel-ként van jelölve. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!