Suzuki swift 1000-nél hogy vannak a váltások?
Most akarok megtanulni vezetni és nem tudom hogy milyen sorrendbe vannak a fokozatok képet pedig nem találok és nincs a váltókaron hogy 1-es 2-es stb.
És a váltásokkal se vagyok tisztában.
Az elméleti vizsga után a gyakorlati oktató el fogja mondani.
Vagy az ezres swift gazdája megmutatja.
mert ugye azt nem gondoltad, hogy te egyedül fogsz vele autókázni vizsga előtt?
Tessék egy kép a fokozatokról:
(Váltás előtt benyomod a tengelykapcsoló pedált, a karral beteszed a megfelelő sebességbe, majd felengeded a pedált, aztán gáz.)
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Egyik haverom kocsijával akarok megtanulni vezetni és nem forgalomban hanem van egy hatalmas nagy magánterülete ilyen föld út szerű és ott tanulok meg nagyon alap dolgokat. És hozzáteszem megengedte és nem félti azt a kocsit mert ő neki van még 2 azon kívül és ezért engedte meg.
És ha meglesz a jogsim nekem is adja INGYEN!!!
Ne engedd fel azonnal a kuplungot, adj kis gázt, hogy kicsit felpörögjön a motor, és szépen lassan kezdd felengedni a kuplungot, érezni fogod hol kezd csúszni. Közben vissza is nyomhatod, ha fulladna a motor.
Játssz vele, de egyszerre ne szórakozz a kuplunggal sokat, mert leég... annak lesz szaga is :)
Aha. Köszönöm.
Szóval ha eléri azt a fordulatszámot ami a zöldekbe van írva akkor válthatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!