Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 vagy BMW 3? (többi lent)

Audi A4 vagy BMW 3? (többi lent)

Figyelt kérdés

Na olyanoktól szeretnék segítő tanácsot kérni akiknek már volt mind a kettő és/vagy elég jól ismerik ezt a két márkát.

Helyzet: 2006-os (+ / - egy év) évjáratú, A4-es Audi vagy 3-as BMW, kb 2000 cm3-es, váltós, autót szeretnék venni, a dízel vagy benzin kérdést se tudom eldönteni mert kb 50-50 arányban javasolják mind a kettőt(?). A fő kérdésem az lenne h aki ezeket ismeri mint mond, melyikkel van ritkábban baj (tehát műszaki megbízhatóság???) és ha mégis van vmi szerelni való akkor melyikhez olcsóbb az alkatrész és a munkadíj (tehát karbantartási ktg???), tudom h két neves német márka és túl nagy különbség anyagiakban nem lesz, de azért mégis...? Illetve minden egyéb észrevétel is érdekelne..

Szokták kérdezni h mennyiért akarom venni: 1,5-1,7(-1,8) M forint és h mire akarom használni: semmi Xtra, vidékről 1x fel pestre hétköznap ott ide-oda, aztán hétvégén haza, majd vissza (= szerintem heti 300 km reális)

előre is köszönöm az észrevételeket!

#benzin #Audi #BMW #fenntartási ktg
2016. ápr. 21. 11:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Srácok köszönöm az eddigi kommenteket, nem tudom mi ez a pontozás dolog, még soha nem pontoztam le v fel senkit, az oldalt is relative keveset használom.

az 1. és 2. kommenthez ill. tágabb értelemben mindhez írom: pont erre a nagyobb szerviz ktg-re gondoltam, ezért is írtam ki a kérdést mert autókereskedő ismerősöm mondta h az audit jobban kedvelik mert olcsóbb, de nekem "konkrétabb" info kellett volna.

3.-nak: igen külföldről hozatom v én magam hozom, szóval 1,5-1,7 M forint az ahogy nézem a német árakat teljesen reális, Mo.-on drágább az autó mint nyugaton még a reg. ktg-ekkel együtt is.

6.-nak: pont erre a magasabb fenntartási ktg-re lennék kíváncsi, nem tudsz kicsit konkrétabb példát írni?

9.-nek: mi az h Xtra igények ? Egyszerűen azért ez a 2 márka, mert ezek tetszenek, most hiába olcsóbb az opel meg a toyota fenntartása ha szerintem közel sincs olyan megjelenésük mint egy BMW-nek (tudom ez már egy másik téma, ne menjünk bele)

2016. ápr. 23. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!