Honda Civic 1.4 vs Golf IV 1.4?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2016-ot írunk és 1999-2000-es évjáratú Civic-eket és G4-eket nézegetek. Tegyük fel, hogy felújított autókról van szó. Autóguruk és fanok segítségét kérném melyik autó a költségmentesebb és jobb? Esetleg ha tudtok más jó kocsit ebben az 500ezres árkategóriában az is jöhet! Előre is köszi! :)2016. ápr. 19. 18:16
11/13 anonim válasza:
A Civic árait nem tudom, de 500.000ért ugyanúgy hulladék Golf-ot fogsz kapni, mint a hármasod volt. Ez pedig nem az autó hibája.
Szerintem a Golf jobb, viszont kellene tenni hozzá még 200.000et, hogy normálisat kapj
12/13 anonim válasza:
csak is civic. Jó állapotút simán kapsz 500ezerért, talán még 1.5 vtec-et is ami elmegy 6 literből és azért 115paci nem rossz tőle! :) golfok sem rosszak de kinézetre is szerintem egy civic szebb, sportosabb. Illetve vw-nél nem tapasztaltam azt az úgymond összetartást mint a hondánál ahol mindenki köszön egymásnak.
13/13 anonim válasza:
Miért jó ez,hogy inteni mindenkinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!