Mi a véleményete, honda civic 7gen 1.4 benzines vagy 1.7 isuzu melyiket érdemes megvenni?
Szia!Én eredetileg 1.6 ost vettem volna de mégis egy 2003 as 1.7 isuzut hajtok. 213 e km vettem, 265 van most benne, tizezrenként minden szűrőt cseréltetek, még agázolajszűrőt is!!! Ami tetszik:fogyasztás, nyáron 4,5-4,8, télen 5,8 nál többet nem tudok megetetni vele klimával! Mérete belül, kategóriában szerintem verhetetlen.
Negativ: ebben nincs kettőstömegű lendkerék ami jó de helyette!-4 db olajos motortartó bak van beépitve, amit M.o n nem lehet kapni, csak rendeltetni külföldről gyári HONDA. Én eddig 1 db ot cseréltettem nagykeráron 44 ezer ft előre. A két hátsó majdnem egy 100-as darabja a 4. megvalami 70 környéke.szóval enyi erővel dobhattak volna bele kettőstömegűt is, na mindegy. (kuplung még gyári)! A futómű érzékeny pontja a kocsinak.Alkatrészárak megfizethetőek.
Izzócsere HALÁL ennél a generációnál!
Csatlakoznék az elöttem iróhoz 1.4 gyenge ehhez a vashoz(több mint 1300kg 90 lónak??).Benzinesől csak 1.6.
Mindegy melyiket veszed.Megbizható erőforrás mindegyik akár benzines mellett döntesz akár a dieselt választod.
ha volna kérdésed ha mégis diesel mellett döntesz, irj.
üdv peti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!