Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményete, honda civic...

Mi a véleményete, honda civic 7gen 1.4 benzines vagy 1.7 isuzu melyiket érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 8. 08:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Hol használnI?
2016. ápr. 8. 09:23
 2/5 Tomcatters ***** válasza:
69%
En is hondás vagyok ,benzinpárti,de mindenféleképpen 1.6 benzint vennék belőle ,dieselt nemszeretem az 1.4 kicsi az 1.6 már jó és az sem fogyaszt többet mint az 1.4 de legalbb megy... sőtt ha kell raadasul kevesebet is tud fogyasztani mint az 1.4 ,mert nem erolkodik annyira a motor .. nekem 2 literes benzines vann annak az atlag fogyasztasa 7-7.2 liter kb az 1.4 nek ugy 6.8 - 7 XDD
2016. ápr. 8. 09:29
 3/5 A kérdező kommentje:
városba országúton egyaránt használnám vegyesen
2016. ápr. 8. 10:14
 4/5 petibean válasza:

Szia!Én eredetileg 1.6 ost vettem volna de mégis egy 2003 as 1.7 isuzut hajtok. 213 e km vettem, 265 van most benne, tizezrenként minden szűrőt cseréltetek, még agázolajszűrőt is!!! Ami tetszik:fogyasztás, nyáron 4,5-4,8, télen 5,8 nál többet nem tudok megetetni vele klimával! Mérete belül, kategóriában szerintem verhetetlen.

Negativ: ebben nincs kettőstömegű lendkerék ami jó de helyette!-4 db olajos motortartó bak van beépitve, amit M.o n nem lehet kapni, csak rendeltetni külföldről gyári HONDA. Én eddig 1 db ot cseréltettem nagykeráron 44 ezer ft előre. A két hátsó majdnem egy 100-as darabja a 4. megvalami 70 környéke.szóval enyi erővel dobhattak volna bele kettőstömegűt is, na mindegy. (kuplung még gyári)! A futómű érzékeny pontja a kocsinak.Alkatrészárak megfizethetőek.

Izzócsere HALÁL ennél a generációnál!

Csatlakoznék az elöttem iróhoz 1.4 gyenge ehhez a vashoz(több mint 1300kg 90 lónak??).Benzinesől csak 1.6.

Mindegy melyiket veszed.Megbizható erőforrás mindegyik akár benzines mellett döntesz akár a dieselt választod.

ha volna kérdésed ha mégis diesel mellett döntesz, irj.

üdv peti

2016. ápr. 11. 20:35
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ mindenkinek
2016. ápr. 12. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!