Kedvenc autómárkád?
Nekem nagyon sok van, nem is nagyon tudok választani. Bár én inkább egyes modellekért vagyok oda, és nem kifejezetten egy márkáért. Viszont ha muszáj lenne egyet választanom, akkor a Volkswagent mondanám. Szerintem - főleg a mostani modellek - nagyon szépek, megfizethető áron kaphatóak, nem mellesleg a 2.0 TDI-s motorjuk talán az egyik legjobb a piacon. Alapjában véve is a német autók formatervezése tetszik a legjobban. A Mercedesek is nagyon tetszenek, de jelenleg nem telne rá, szóval nem ámítom magamat.
Megjegyezném még hogy az amerikai autók is piszkosul tetszenek. A Chevrolet, Ford, Jeep, Dodge stb.. Viszont ezen autók európai változata számomra sokkal silányabb mint az amerikai testvéreik.
nyugi 15 ös
Itt van pár gyökér aki mindenkit lepontoz hogy az ő eredményét ne veszélyeztesse senki
Engem is lepontoznak bármit írok:-D
ma 15:13
bitang nagy eredmény egyébként gyakorin xy helyezésen lenni.
én is megfigyeltem már hogy megy szinte mindenhol a lepontozás,főleg olyan kérdéseknél ahol személyes véleményeket kérdeznek.
le kell amúgy sz arni,nem számít semmit a pontozás,se a százalék,ha meg, valaki nem fogadja meg amiatt a tanácsot hát akkor így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!