Aprilia SR 50 Injektoros nem indul, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Ugye robogóknál is úgy van, hogy rúgásra akksi nélkül is kellene indulnia, szóval akksi probléma kilőve. A gyertya ad szikrát szóval még az sem. Ezért fordultam most hozzátok, mivel vannak ötleteim de remélem, hogy vannak olyanok akik tapasztalatból már tudják, hogy mi lehet a probléma oka.2016. ápr. 16. 14:45
1/9 anonim válasza:
Nekem se indult. Önindítóval porgettem de semmi. Utána rugdostam vagy 15percig elkapta. Es azota indul Önindítóval is. :) szerintem próbáld meg. Napokba én elviszem azért szervizbe, nézzék meg biztos ami biztos. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Ha elvitted szervizbe, értesítenél róla hogy mit mondtak?
2016. ápr. 16. 15:27
3/9 anonim válasza:
Valamit nem értek, a Morini és a Piaggio blokkos befecskendezős SR-eken nincs berúgókar, ugyanis a befecskendezőseket nem lehet így indítani!
Ha a tiéden van, akkor az karbis :-)
4/9 A kérdező kommentje:
Hát pedig injektoros de igazából szerintem nem is ez a lényeg csak oda írtam hogy hátha így könnyebb azonosítani a problémát, ennek majd utánajárok, köszönöm az észrevételt!
2016. ápr. 16. 17:42
5/9 anonim válasza:
Egy csöpp benzint a hengerbe és úgy próbáld indítani. Ha egyszer elkapja akkor menni fog.
6/9 anonim válasza:
olyan sr 50 nincs ami berugós és injektoros :D meg ha injektoros ugyebár , akkor akksi nélkül hol fog szívni benzint , vagy hogy gondoltad? :D
7/9 anonim válasza:
eleve mikor beindítod az injektorost várni kell egy kicsit míg megszívja magának a benzint, na most ez akksi nélkül , szerinted hogy fog megtörténni? :D
8/9 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=1IDzr_JoAt8
de itt a példa is rá tessék , gyújtás, majd a hang amit hallasz akkor szívja a benzint, majd utána indít, na most tehát ha nicns benne akksi , akkor az életbe nem fog beindulni benzin nélkül , másrészt , hiába rugdosod attól még benzin nem fog belejutni ( bár még mindig nincs injektoros berugós na de mind1 )
9/9 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért írtam ki ide mert tudtam hogy sok ember van aki számára tök egyértelmű a probléma, sóval köszönöm szépen a válaszokat, mindenképpen megfogadom :)
2016. ápr. 17. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!