Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia SR 50 Injektoros nem...

Aprilia SR 50 Injektoros nem indul, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Ugye robogóknál is úgy van, hogy rúgásra akksi nélkül is kellene indulnia, szóval akksi probléma kilőve. A gyertya ad szikrát szóval még az sem. Ezért fordultam most hozzátok, mivel vannak ötleteim de remélem, hogy vannak olyanok akik tapasztalatból már tudják, hogy mi lehet a probléma oka.

2016. ápr. 16. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem se indult. Önindítóval porgettem de semmi. Utána rugdostam vagy 15percig elkapta. Es azota indul Önindítóval is. :) szerintem próbáld meg. Napokba én elviszem azért szervizbe, nézzék meg biztos ami biztos. :)
2016. ápr. 16. 15:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha elvitted szervizbe, értesítenél róla hogy mit mondtak?
2016. ápr. 16. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Valamit nem értek, a Morini és a Piaggio blokkos befecskendezős SR-eken nincs berúgókar, ugyanis a befecskendezőseket nem lehet így indítani!

Ha a tiéden van, akkor az karbis :-)

2016. ápr. 16. 17:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát pedig injektoros de igazából szerintem nem is ez a lényeg csak oda írtam hogy hátha így könnyebb azonosítani a problémát, ennek majd utánajárok, köszönöm az észrevételt!
2016. ápr. 16. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy csöpp benzint a hengerbe és úgy próbáld indítani. Ha egyszer elkapja akkor menni fog.
2016. ápr. 16. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
olyan sr 50 nincs ami berugós és injektoros :D meg ha injektoros ugyebár , akkor akksi nélkül hol fog szívni benzint , vagy hogy gondoltad? :D
2016. ápr. 17. 05:21
 7/9 anonim ***** válasza:
39%
eleve mikor beindítod az injektorost várni kell egy kicsit míg megszívja magának a benzint, na most ez akksi nélkül , szerinted hogy fog megtörténni? :D
2016. ápr. 17. 05:23
 8/9 anonim ***** válasza:
39%

https://www.youtube.com/watch?v=1IDzr_JoAt8

de itt a példa is rá tessék , gyújtás, majd a hang amit hallasz akkor szívja a benzint, majd utána indít, na most tehát ha nicns benne akksi , akkor az életbe nem fog beindulni benzin nélkül , másrészt , hiába rugdosod attól még benzin nem fog belejutni ( bár még mindig nincs injektoros berugós na de mind1 )

2016. ápr. 17. 05:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért írtam ki ide mert tudtam hogy sok ember van aki számára tök egyértelmű a probléma, sóval köszönöm szépen a válaszokat, mindenképpen megfogadom :)
2016. ápr. 17. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!