Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kamionozás miatt inkább le...

Kamionozás miatt inkább le vagy felnéznek rátok az ismerősök?

Figyelt kérdés

Lenéznek, hogy csak ennyire vittétek, c|gány módjára éltek, keveset vagytok otthon.

Vagy felnéznek, hogy sok helyre eljuttok, jól kerestek, elbírtok egy ekkora géppel.

Mennyi változtat a megítélésen egy osztrák, német rendszám?

2016. ápr. 16. 14:11
 1/8 anonim válasza:
Én felnézek rájuk. Tudnak vezetni, jók keresnek. Jobb mint gyári melósnak lenni.
2016. ápr. 16. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Az ilyen kérdésnek mi értelme van?

Egy embert nem aszerint szokás megítélni, hogy mi a munkája, legfeljebb azt is számításba veszik, hogyan végzi a munkáját, s még ezen kívül sok mást is.

Az, hogy valakinek a neve elé oda kerül két betű (Dr.) nem jelenti azt, hogy arra az emberre mindenki felnéz, "doktor akárki" is lehet tuskó, tróger.

2016. ápr. 16. 14:26
 3/8 szántóvető ***** válasza:
nem egy megbecsült szakma,arra ne számíts hogy felnéznek rád.néha megkapja az ember hogy "milyen jól keresel"-de ettől még a magasabb kereset dacára sofőrhiány van.ez egy rétegszakma megszállottaknak.a külföldi rendszám pont annyit számít mint mikor a ro+bg vendégmunkások autózgatnak a pályán nyugati rendszámos autóikkal,vagyis semmit.
2016. ápr. 16. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Magasról leszarom mások véleményét... számomra a fontos, hogy szeretem a munkámat, átlag feletti egzisztenciát tudok biztosítani a családomnak, a gyerekeim pedig tanulhatnak aminek akarnak tudom tolni alájuk a pénzt.
2016. ápr. 16. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Totál mindegy ki mit gondol, ha az ember szereti a hivatását.
2016. ápr. 16. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem nem kell lenézni őket, de felnézni sem rájuk. Ez egy hivatás, megdolgoznak a pénzükért. És nem értek egyet azzal sem, hogy cigány módjára élnek. Aki akar, az tud fürdeni, rendet tart a kamionjában, tiszta ruhát vesz
2016. ápr. 18. 08:23
 7/8 anonim ***** válasza:
38%

Vegyes, de nem nagyon tud érdekelni mások véleménye. Inkább csak az eredményt látják sokan: "de jól megy magának szomszéd!", de még életében három napot nem töltött távol egyvégtében a családjától.

Nekem az a fontos, hogy nincs napi megélhetési gondunk - nálunk az asszony is jól keres hazai viszonylatban - félre is tudunk tenni, jövőre szeretnék egy új kocsit venni, meg még sok tervem van, persze nehéz néha, de nekem megéri. Ha van értelme, akkor szívesen dolgozom keményen.

Hogy milyen a rendszám? Az elejét nézd, ne a pótkocsit, az nem jelent semmit, a vontató a lényeg. Annyiból számít egy keveset a kinti munkahely, hogy a nyelvtudás miatt ez kicsit megszűri a kollégákat, hiszen aki beszél angolul/németül nyilván vagy jobban figyelt az iskolában, kicsit igényesebb ember, vagy már van korábbi nyugat - európai munkatapasztalata és ott tanulta, akkor meg azért jobb munkaerő. Kinti céghez többnyire a jobbak mennek, a nagyon sötéteket ez valamennyire kiszűri.

2016. ápr. 26. 13:48
 8/8 anonim válasza:
Èn felnèzek rájuk. Van a családomba kamionos. Barátom is kamionos, ès elèg szomorú tőlle hallani hogy "bárcsak otthol lennèk" "nincs kedvem itt lenni" de mègis csinálja hogy saját házunk legyen. Itt írták előttem a doktort, na pl itt mi felènk 2-3óránkènt kávèzni-cigizni jár. A kamionosok meg 4óra hosszáig megállás nèlkül. Nekik bírni kell tisztelem őket.
2016. máj. 10. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!