Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen márkájú motort érdemes...

Milyen márkájú motort érdemes ma venni használtan 50 és 600 ccm között max fél millóig?

Figyelt kérdés

Elsősorban márka tapasztalatok, vélemények, kategóriák melletti érvek.

Jöhet robogóktól kezdve a nagyobb motorokig minden kivéve enduro,cross,chopper.

2016. ápr. 15. 18:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ez nem a vita helye, szerintem sem jó az 50-es sportmotor, legyen akkor 50-es robogó és 125 ccm robogó és motor a kérdésben irányzott árral és ami a legfontosabb továbbra is ÉRVEKKEL mivel ezekben a kategóriákban nem számít mennyit megy a motor így nálam az egyáltalán nem releváns, hogy kiviszi-e a 80-at vagy 100-at is bír. Majdnem napi használatra venném, nem vagánykodni hülyegyerek módjára vagy k. rvázni, hanem MOTOROZNI.
2016. ápr. 16. 01:20
 12/17 anonim ***** válasza:

50es váltós motorokból ezeket ajánlom:

Enduro:

Yamaha DT, Derbi Senda, Rieju RR és MRX, Aprilia RX, Suzuki RMX, Keeway X-Ray és TX

Sport:

Yamaha TZR, Honda NS1/NSR, Aprilia RS, Rieju RS1/RS2, Derbi GPR, Cagiva Prima

Chopper/cruiser: Aprilia Red Rose / Classic, Gilera Eaglet

+ egy pár ritka darab: Yamaha RD, Honda MB, Suzuki RG, Derbi Fenix

2016. ápr. 16. 15:46
 13/17 A kérdező kommentje:

nem hiszem el, hogy nem trollkodtok :D

"Jöhet robogóktól kezdve a nagyobb motorokig minden KIVÉVE enduro,cross,chopper."

:D

2016. ápr. 16. 15:57
 14/17 A kérdező kommentje:

de most meg is válaszolom, hogy miért

Legtöbbet közúton illetve városban használnám, terepre nem járnék vele(enduro,cross), chopper meg nem az én stílusom FŐLEG nem 125ccm-ben.

Indoklással, érveléssel kérném az ajánlásokat, mert ez így semmit nem mond számomra miért válasszam a felsorolásban szereplő SPORT motorok bármelyikét is.

Előnyei, hátrányai, vélemény, tapasztalat, szervizköltség, a kor előrehaladtával jelentkező típus hibák.

Ilyeneket várnék, köszönöm! Egyébként köszönöm az ajánlásokat is.

2016. ápr. 16. 16:03
 15/17 anonim válasza:
Ha kismotirra van jogsid, és robogó (gondolom nem vagy oda a simsonért, az mondjuk idős konstrukció,de el lehet vele lenni. Vespa az nem rossz, váltós robogó(ilyen a simson schwalbe is). Tehát ha yamaha akkor valóban jog, apriliából talán az sr, vagy yamaha aerox, ez sportosabb és lehet vele haladni csak nem tudom hogy olaszba gyártották vagy japán. Az én jog z nextzone-om japánból lett behozvs csak ezért mondom. Honda robogóbol a dio-t ismerem, ez se lehet rossz.
2016. ápr. 17. 16:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha közlekedni kell és kevés a lóvé, nem akarsz sokat rákölteni, igánytelen lovat szeretnél, és van A-s jogsid, akkor Aprilia Pegaso 650. Ezt megkapod fél milláért.

Nem lesz egy szélvész, erőbajnok, kiugratós motor, viszont amire tervezték, azt magasan túlszárnyalja. Nekem volt ilyen motorom, imádtam, egy nyűhetetlen motor.

2016. máj. 5. 17:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Suzuki sv 650 N.
2016. máj. 9. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!