Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tesla márkájú autók mivel mennek?

Tesla márkájú autók mivel mennek?

Figyelt kérdés
Csak áramot zabálnak ? Hallottam azt is,hogy Magyarországra akarnak vagy akartak egy gyárat összehozni amiben ilyen márkájú autókat gyártanának !

2016. ápr. 15. 10:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A választ így is megtudtam ! Vevő leszek a Teslára ennyi !!! Engem meggyőzött,hogy le kell cserélnem a füstölős környezetszennyező gépemet egy ilyenre !
2016. ápr. 16. 11:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak nehogy megtankold véletlet gézolajjal. :D :D
2016. ápr. 16. 19:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Árammal mennek.

erről a gyártásos históriáról még nenm is hallottam. Viszont most utánanéztem kicsit (én tudom használni a googlet és képes vagyok a többiekkel ellentétben értelmes választ is adni) Szóval itt egy link: [link]

Nagy vonalakban el is olvastam, és azt vettem ki belőle, hogy Magyarország még nem kér a Tesla gyárból.

Én még nem vennék Teslát, túl van értékelve. Egyébként ha már elektromos autók. Olvastam egy cikket ahol egy elektrotechnikus régi Bogárhátúkat alakít át elektromos autókká. Tesla helyett inkább olyat vennék. Erről pedig itt a link. [link]

Nem rossz dolog az elektromosítás, tényleg sokat tehetnénk a jövő tisztaságáért, viszont nagy a kőolajlobbi, a korrupt politikusok és az általuk reklámozott agymosás amivel az embereket lebutítják és azok behódolnak nekik. a másik probléma pedig az akkumulátorokkal van, igen drágák és nehezen térül meg a befektetett pénz. Nincs még kellőképp kiforrva a technológia, illetve kilenne, de nem tud, mert nem is érdeklik. Már az nagy előrelépést jelentene az országnak ha beengednék ide a gyártócéget.

2016. máj. 17. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!