Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Túl tiszta motortér nem gyanús?

Mirk kérdése:

Túl tiszta motortér nem gyanús?

Figyelt kérdés

16 éves kocsi állítólag 50ezer km-el.

[link]

Nekem ez gyanúsan tiszta, mintha direkt eladásra ki lenne pucolva.

2016. ápr. 14. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Persze, gyanakodni kell ilyenkor.
2016. ápr. 14. 15:57
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Nekem a fényezés érdekes egy kicsit. Úgy rémlik, a régi Swifteken a doblemezeken és a tornyokon a rákent alapozót, alvázvédőt és varrattömítőt telibe fújták, a fényezés csúnya, csíkos volt. Ez viszont szokatlanul fényes. Igaz, ekkora képről senki sem tudja megmondani, pontosan milyen is a felület, de ha élőben is csúcsfényű, akkor az biztosan nem gyári.
2016. ápr. 14. 16:21
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem 16 év alatt legalább a por megült volna rajta, ez egyértelműen ki van takarítva/kozmetikázva. De végül is ez sem gond, elviszed egy tisztességes próbakörre és hamarabb észre fogod venni, ha valami nem oké :D
2016. ápr. 14. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Jelezhet bajt is, de vannak olyan emberek, akik a motorteret is szeretik tisztán tartani. Én pl. a műanyagokat letörlöm néha.
2016. ápr. 14. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Két esélyes: Van hogy cska simén tisztán tartja a tulaj, van hogy mondjuk el akarja tüntetni az olajfolyst, stb.
2016. ápr. 14. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez gyanús, akkor vegyél egy trehány eladótól egy ótvaros vasat.

Akinek volt már autója, és van hozzá szeme is, akkor pontosan tudja, hogy a 100éve rágyógyult olajos dzsuvát nem lehet ennyire nyom nélkül kipucolni. Még eladásra sem.

Ezt a képen lévőt kezdettől karbantartották.

(Avagy atomjaira szedték, mert újra fényezték a motorteret is.)

(Csak megjegyzem, hogy a 23 éves autóm pont ennyire tiszta motorterű, pedig nem akarom eladni.)

2016. ápr. 14. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!