Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sípol, és füstöl a motor....

Krisz19850408 kérdése:

Sípol, és füstöl a motor. Víztócsa a kocsi alatt. Szerintetek is a hűtővel lesz gubanc, vagy készüljek a húzósabb pénzkiadásokra?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy bmw316i E36-os 2000-es évjáratú autót. Mint minden használt kocsit, ezt is javítani kell itt-ott. De elkövettem egy nagy hibát. Elfogyott a hűtővíz menet közbe, és elkezdett füst szivárogni a motortérből. Sajnos még mentem vele kb.2 km-t, és otthon feltöltöttem a hűtővíz tartályt. De ha megint megyek vele kb.1km után megint füstöl. Ja és az indításnál a motor is sípol, pedig szép halk volt. Az udvaron áll, és a kocsi alatt víztócsa lett. Nem merek vele menni, és pár nap múlva elvontatja egy szerelő ismerősöm, és átnézi. Viszont az idegtől szétrobbanok addig. Szerintetek mi lehet a baja, és mennyibe fog ez nekem kb. fájni?

2015. nov. 5. 11:56
 1/4 anonim válasza:

A motorházből szerintem gőz jön, nem füst. Valahol ereszt a hűtőrendszered. Ezért van alatta tócsa.

Nézd meg, a kipufogóból fehér vagy fehéres "füst" jön? Ha igen, akkor sajnos hengerfejes a motorod, gyűjtheted a lét.

A javításig ne járj vele!

2015. nov. 5. 13:22
 2/4 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Biztos jót tett neki hogy megfőzted. Ha szerencséd van, nem lesz nagy gáz. (Bár meglepne)
2015. nov. 5. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:

van egy szerelő ismerősöm....lassan spéci bmw-s lesz.

NAponta 1-2 M-N rendszámos tizenéves kintről hozott rozsdabogját hoznak neki, hogy jajj, pedig olyan szuper, csak most ez, meg az, stb...

Ő jól keres vele, illetve jókat röhög :)

2015. nov. 6. 09:37
 4/4 A kérdező kommentje:

valami cső volt eltörve a motor mögött.Pár ezerért megcsinálták :)

Át is nézettem rendesen,motordiagnosztikára is rátették,biztos ami ziher,és semmi baja ;)

2015. nov. 12. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!