5-600 ezerig milyen tuning alapot tudtok ajánlani ami esetleg készült nagy tartalékú motorral?
Figyelt kérdés
E39,civicen kívül.
Nem olcsó jóskáskodni akarok, csak venni egy gépet ami már nem mai, karosszériahibás is lehet, mindegy, a fő hogy javítható legyen illetve szerkezetileg ok legyen.
2016. ápr. 14. 06:27
1/4 A kérdező kommentje:
A tuning irányzatban eddig japan styleban gondolkodtam.
2016. ápr. 14. 06:30
2/4 anonim válasza:
Abból nem tuning lesz hanem nagygenerál ennyiért. Tuningolni nem árt ha legalább az alap egyben van valamelest. D:
3/4 Tomcatters válasza:
Hat en ennyiből ... meg hondafun ként én ezt ajánlanám ... sztem ennel jobb alapot nemtalálnál 500 e körül (H22A BLOKK) Strapabíró szerkezet
4/4 anonim válasza:
Nem vagyok japán párti, de ennyiért romhalmazt rengeteg félét kapsz. Prelude, Supra akár, kifogható, rengeteg lehetőség van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!